Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023


Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά όλη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και τα σχόλια σου επιτρέπουν να δεις τη ζωή σου μέσα από τα μάτια ενός άλλου.  Με τη συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη σήμερα, οι συνδέσεις είναι ενεργητικές και κινούμενες.  Μπορεί να επιδιώκεις το να νιώθεις ζωντανή και ζωτική μέσα από τις εμπειρίες σου ή κάποιος είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού για να σε ενθαρρύνει και αν σε παρακινήσει. Η επαφή σου με τους άλλους ίσως σε ωθήσει να αναζητήσεις μια γνώμη ή μια σύνδεση. Αποκτάς το κίνητρο να ακολουθήσεις μια ειδική δραστηριότητα λόγω νέων στόχων σχέσης.

Ταύρος

Με τον Άρη στον ηλιακό σου 6ο οίκο αυτές τις μέρες, φέρνεις περισσότερη ενέργεια ή πρωτοβουλία στη δουλειά ή στις καθημερινές σου νέες ρουτίνες και μπορεί να ανακαλύψεις νέες ή καλύτερες προσεγγίσεις ή μεθόδους για να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις.  Η παραγωγικότητα αυξάνεται όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις  και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές σήμερα, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη.  Ωστόσο απέφυγε το να κάνεις πράγματα με ανυπομονησία, αλλά αξιοποίησε τον ενθουσιασμό και το πάθος σου.  Με την Αφροδίτη και το Δία να σχηματίζουν ένα τετράγωνο η τάση μπορεί να είναι  κατά κάποιο τρόπο στο να το παρακάνεις.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη και τον Άρη να συναντιούνται στον τομέα της χαράς σου σήμερα, έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις, να αλληλεπιδράσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου.  Οι επιθυμίες σου είναι ανυποχώρητες ή μπορεί ακόμη και να συνδεθείς με εντελώς νέες. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για δημιουργική και ρομαντική ενέργεια και μπορεί να ακολουθήσεις μια πιο ειλικρινή, άμεση και δυναμική προσέγγιση στην ημέρα.  Μπορεί να προστεθεί τσιτσίρισμα σε μια ερωτική σχέση ή ενθουσιασμός για μια επιδίωξη ή ένα έργο.  Έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις την ηγεσία σε ότι κι αν κάνεις και κάποιος φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να σου δώσει κίνητρα.

Καρκίνος

Έχεις ιδιαίτερα κίνητρα να φροντίσεις τα πράγματα ή να αναλαμβάνεις την ευθύνη γύρω από το σπίτι ή υπάρχει περισσότερη προσοχή στον εσωτερικός κόσμος σου.  Η Σελήνη συναντά τον Άρη στον ηλιακό 4ο οίκο σου και μπορεί να παρακινηθείς να επιλύσεις ένα προσωπικό σου πρόβλημα.  Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να φέρει φρέσκο πνεύμα και ενέργεια στην οικιακή σου ζωή και ενθουσιασμό στα συναισθήματα σου.  Προηγουμένως απογοητευτικές καταστάσεις μπορεί να ωφεληθούν από μια άμεση προσέγγιση. Έχεις λιγότερη υπομονή στις πολυπλοκότητες τώρα! Η ανάγκη για δράση αναδύεται, αν και μπορεί να μη γνωρίζεις ακριβώς που να κατευθύνεις την περίσσεια ενέργεια.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου συναντώντας εκεί τον Άρη και νιώθεις μια ισχυρότερη ανάγκη να συνδεθείς και να αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο γύρω σου. Είσαι ομιλητική  και προσιτή αλλά ταυτόχρονα με τον εαυτό σου και ανεξάρτητη.  Μπορεί να υπάρξουν  συναρπαστικές ανακαλύψεις με σπουδές ή ψυχικά ενδιαφέροντα σήμερα.  Εάν μπορείς να ορίσεις το δικό σου ρυθμό θα είσαι σε καλύτερη φόρμα. Υπάρχει επίσης αναζωογονητική ειλικρίνεια και διαφάνεια στις επικοινωνίες σου, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια ανυπομονησία ή ωμότητα με αυτή τη διέλευση. Ο ενθουσιασμός και τα γεγονότα ή οι ειδήσεις τώρα μπορούν να διεγείρουν την περιέργεια σου.

Παρθένος

Μπορεί να βιώσεις  αυξημένη ενέργεια και δραστηριότητα με οικονομικά ή πρακτικά θέματα σήμερα, με τη Σελήνη και τον Άρη να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 2ο οίκο σου.  Αυτή η διέλευση μπορεί κάλλιστα να ενεργοποιήσει ένα θέμα που σχετίζεται με την εξοικονόμηση χρημάτων ή σε συναισθηματικό επίπεδο με το σεβασμό.  Μπορεί να τροφοδοτήσει τον ενθουσιασμό σου για να νιώσεις πιο ασφαλής και άνετη.  Η εστίαση στη χρήση των τρεχόντων πόρων σου στο μέγιστο μπορεί να σε ωφελήσει τώρα πολύ.  Μια άλλη πλευρά αυτής της επιρροής είναι μια ξαφνική ή ασυνήθιστη επιθυμία, ιδιοτροπία ή έλξη.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, ευθυγραμμισμένη με τον Άρη και ενθουσιάζοντας τα συναισθήματα σου.  Αυτή η ενέργεια είναι πρωτοποριακής ποικιλίας και μπορεί να διαπιστώσεις ότι η πρωτοβουλία και το θάρρος σου είναι ιδιαίτερα ισχυρά.  Εάν μπορείς να επιλέξεις κάτι και να εστιάσεις σ’ αυτό είναι πιθανό να βρεις πολλά να απολαύσεις.  Έχεις μια ηλεκτρική, συναρπαστική αύρα γύρω σου αυτή τη στιγμή.  Οι δραστηριότητες που κατευθύνονται από τον εαυτό σου αποδίδουν καλύτερα, παρόλο που η συνεργασία έρχεται εύκολα και σήμερα, αλλά πρόσεξε την ανυπομονησία.  Η συναισθηματική ενέργεια είναι πολύ υψηλή σήμερα γεγονός που σε κάνει την παρουσία σου πιο εμφανή.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, εφιστώντας την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου ή στο παρασκήνιο της ζωής σου.  θέλεις και ίσως χρειάζεσαι να ανασυνταχτείς. Ωστόσο η Σελήνη συναντιέται με τον Άρη ζωντανεύοντας την ιδιωτική σου ζωή και οι ανακαλύψεις που κάνεις για τα συναισθήματα σου ή ακόμα και για περασμένα θέματα μπορεί να είναι συναρπαστικές και ενθαρρυντικές.  Είτε θέλεις να επανασυνδεθείς με το παρελθόν σου είτε να απελευθερωθείς από αυτό είναι μια ισχυρή κίνηση.  Ωστόσο μπορεί να προκύψει προηγούμενος θυμός ή επιθυμίες.

Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες είναι ως επί το πλείστον συνεργάσιμες, αν και η τάση μπορεί να είναι να υπερβείς την κορυφή ή να αντιδράσεις γρήγορα.  Η σημερινή σύνδεση Σελήνης – Άρη σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με κάποια βαθύτερα συναισθήματα ή ανάγκες, αλλά υπάρχει μια προειδοποίηση που συνδέεται με αυτή την πτυχή αλλά, μπορεί να αναδυθούν απότομα.  Τελικά, πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι η εκμάθηση αυτού που θέλεις να σε βοηθήσει να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Η κοινωνική σου ζωή είναι πιο πολύχρωμη σήμερα και σε ενδιαφέρει περισσότερο ή συναισθηματικά εμπλέκεσαι. Οι φίλοι ή τα δίκτυα προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Ο Άρης που εξακολουθεί να διασχίζει τον τομέα της καριέρας σου ενεργοποιεί την επιθυμία σου να πετύχεις τους στόχους σου. Σήμερα η Σελήνη ενώνεται με τον Άρη φέρνοντας τα συναισθήματα σου στην εικόνα και βάζεις περισσότερο συναίσθημα στις ευθύνες, την καριέρα ή τους στόχους της ζωής σου.  Πιθανότατα  θα νιώθεις έντονα για να χειριστείς τις προτεραιότητες σου σήμερα.  Η διαμόρφωση νέων στόχων θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ισχυρό κίνητρο τώρα.  Αυτή η διέλευση μπορεί να σε γεμίσει θάρρος ή να ενθαρρύνει μεμονωμένες ή πρωτοποριακές προσπάθειες.

Υδροχόος

Ο Άρης που εξακολουθεί να διασχίζει τον τομέα του πνεύματος σου, σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και δραστηριότητες.  Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ίδιο τομέα του ηλιακού σου χάρτη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και ενθαρρύνει περισσότερο την επιθυμία σου να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου.  Ιδέες και πεποιθήσεις σε ενθουσιάζουν.  Ένα νέο ενδιαφέρον , μια συναρπαστική άποψη ή μια συζήτηση μπορεί να είναι κίνητρα και να σου τραβήξουν την προσοχή.  Μπορείς εύκολα ωστόσο να εκνευριστείς με ένα ζήτημα ή να ενθουσιαστείς με ένα εγχείρημα.  Είναι σίγουρα μια στιγμή που λαχταράς μια σύνδεση ή μια αποστολή μέσα από αυτό που κάνεις, βιώνεις και μαθαίνεις.

Ιχθύες

Ο Άρης συνεχίζει τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου, σκαλίζοντας κάθε είδους θαμμένες επιθυμίες και μερικές φορές, αγανάκτηση, θυμό ή απογοήτευση. Σήμερα η Σελήνη ταξιδεύει στον ίδιο τομέα του ηλιακού χάρτη και συναντά εκεί τον Άρη.  Με αυτή τη σύντομη αλλά δυναμική ευθυγράμμιση, μπορεί να συνδεθείς με έντονη επιθυμία ή ώθηση.  Εάν αισθάνεσαι ότι οι ενέργειες εκρήγνυται μπορεί να επιλέξεις να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ένα έργο, ενδιαφέρον ή συναρπαστική έρευνα.  Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις τα πράγματα να συμβούν, ειδικά με τα οικονομικά ή την οικειότητα ή να διερευνήσεις ένα θέμα  πιο βαθιά ή θαρραλέα.



Source link