Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και η σκέψη και η επικοινωνία βελτιώνεται με τον οικείο κόσμο σου, τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές, την εργασία με τον εαυτό σου και τις έρευνες μέχρι τις 10/11. Η προσοχή σου στρέφεται στα κρυμμένα στοιχεία της ζωής. Παίρνεις πολλά περισσότερα από το περιβάλλον σου απ’ ότι συνήθως και βλέπεις κίνητρα, λεπτές αποχρώσεις και δύναμη από τις σχέσεις σου. Η σημερινή επίσης ευχάριστη όψη του Ερμή και του Κρόνου σε βοηθά να μπεις σε μια πρακτική νοοτροπία. Έχεις μια ισχυρή αίσθηση του τι είναι εφικτό ή όχι κι αυτό βοηθά και ενισχύει τις επιδιώξεις σου.

Ταύρος

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 10/11. Είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσεις ή να ανταλλάξεις ιδέες. Μπορεί να υπάρξουν καλές συζητήσεις και δέσιμο καθώς μοιράζεσαι ιδέες και μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για συμβουλές και συλλογή ωφέλιμων πληροφοριών από άλλους. Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας μπορεί να αντηχούν θετικότητα και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Έχεις την τάση να σταθμίζεις τα υπέρ και τα κατά, να διαπραγματεύεσαι και να συζητάς σημαντικά θέματα. Η σημερινή μέρα είναι γόνιμη για συνεργασία, σύσφιξη δεσμών με ένα φίλο ή μια ομάδα ή ξεκαθάρισμα στόχων σε μια σχέση.

Δίδυμοι

Ο Ερμής μετακομίζει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του είναι πιθανό να οργανώσεις τη ζωή σου με μικρούς τρόπους που θα έχουν μεγάλα αποτελέσματα. Η τακτοποίηση της καθημερινότητας και η βελτίωση των συνηθειών σου μπορεί να κάνει θαύματα για εσένα την επόμενη περίοδο. Ωστόσο είναι πιο πιθανό να δεις ελαττώματα και προβλήματα. Είναι καλύτερο να αποφύγεις να καταπονηθείς για να διορθώσεις τα πράγματα , καθώς είναι σημαντική η υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σου ζωής. Σήμερα είναι πιο εύκολο να συμπληρώσεις κενά.

Καρκίνος

Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να μοιραστείς τις ιδέες σου και να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα μέχρι τις 10/11. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση σε δημιουργικές προσπάθειες, παιδιά, ρομαντισμό, ψυχαγωγία και χόμπι. Είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για δημιουργική ευφυΐα και έκφραση των ιδεών σου πιο καινοτόμα και δυναμικά. Σήμερα είσαι σε καλή φόρμα για να εξαλείψεις τους περισπασμούς και να δουλέψεις σε μια προτεραιότητα. Μπορείς να τακτοποιήσεις κρίσιμους τομείς της ζωής σου ή μπορεί να υπάρξει σαφήνεια ή επιβεβαίωση ενός θέματος.

Λέων

Ο περίεργος Ερμής μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και μέχρι τις 10/11, εστιάζεις πιο συχνά στην παράδοση, στο σπίτι, σε προσωπικά θέματα ή στην οικογένεια. Σκέφτεσαι, μιλάς και γράφεις για το παρελθόν, τις αναμνήσεις σου ή την ιστορία γενικά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Τείνει να υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα μέσα και γύρω από το σπίτι ή πιο συχνές συζητήσεις με την οικογένεια. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την οικογενειακή και οικιακή σου ζωή. Οι συζητήσεις είναι εποικοδομητικές και η έρευνα των πληροφοριών που χρειάζεσαι μπορεί να είναι χρήσιμη.

Παρθένος

Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 10/11. Έχει καλή απόδοση σε αυτόν τον τομέα του διαγράμματος σου. Ο Ερμής είναι ο πλανητικός κυβερνήτης σου και πάντα βοηθάει όταν εναρμονίζεται με το ζώδιο σου, δίνοντας σου μια ωραία ώθηση. Αυτή η διέλευση ξεκινά ένα θέμα μάθησης, μεταφοράς και δημιουργίας επαφών και συνδέσεων. Σήμερα ίσως δεις μια κατάσταση πιο καθαρά κάτι που σου προκαλεί ανακούφιση. Το να κάνεις σχέδια και να ασχολείσαι με λεπτομέρειες είναι υπέρ σου. Επίσης μπορείς να δώσεις καλές συμβουλές.

Ζυγός

Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σου και μπαίνει σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου όπου θα επηρεάσει αυτή την περιοχή μέχρι τις 10/11. Την επόμενη περίοδο σκέφτεσαι πιο συχνά τις πρακτικές σου υποθέσεις ή με πρακτικούς όρους. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για ιδέες που αφορούν τη βελτίωση των επαγγελματικών σου αναζητήσεων και οργάνωση των οικονομικών σου. Αύριο ο Ήλιος θα εισέλθει στην ίδια περιοχή του ηλιακού χάρτη σου και θα δώσεις περισσότερη έμφαση στο να τηρείς τους κανόνες, να καλλιεργείς την υπομονή και να φροντίζεις τα οικονομικά και τους πόρους σου. Οι ειδήσεις μπορεί να ξεκαθαρίσουν μια προηγουμένως αβέβαιη κατάσταση.

Σκορπιός

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου από σήμερα και ο ρυθμός της ζωής σου αυξάνεται περαιτέρω. Μέχρι τις 10/11, αυτός ο κύκλος μπορεί να σε βρει πιο ομιλητική αλλά και πιο διατεθειμένη να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις, χωρίς να ζητάς πολλά σχόλια. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου μπορείς να απολαύσεις βελτιωμένη λήψη αποφάσεων και σαφέστερες επικοινωνίες. Ο Ήλιος επίσης αύριο, θα περάσει στο ζώδιο σου και θα τραβήξεις περισσότερη προσοχή και τα λόγια σου θα έχουν περισσότερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι καλύτερος κριτής μιας ιδέας αν τη δεις γραμμένη μπροστά σου.

Τοξότης

Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα, κλείνοντας ένα κύκλο επικοινωνίας. Μέχρι τις 10/11 είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να αξιολογήσεις ή να επαναξιολογήσεις πρόσφατα έργα και ενδιαφέροντα. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου να δένει χαλαρά άκρα σε ένα έργο ή μελέτη. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να κοιτάξεις πίσω ή μέσα σου για απαντήσεις. Σήμερα μπορεί να έρθουν πληροφορίες που ξεκαθαρίζουν ένα θέμα και να αισθάνεσαι πιο οργανωμένη ή ενημερωμένη. Είναι καιρός για ανανέωση και ανάκτηση προσωπικής ενέργειας. Οι συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή την οικογένεια είναι εποικοδομητικές.

Αιγόκερως

Ο Ερμής κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και μέχρι τις 10/11 απολαμβάνεις το να μοιράζεσαι ιδέες με φίλους και συνεργάτες. Αναζητάς έξυπνη και ενδιαφέρουσα παρέα τώρα. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ή να ξεκαθαρίσεις τη δική σου σκέψη κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να είναι μια δημοφιλής στιγμή για εσένα και είναι πιθανό ένα πιο πολυάσχολο κοινωνικό ημερολόγιο. Θα μπορούσες να συμμετάσχεις στην οργάνωση μιας ομαδικής προσπάθειας ή ομαδικής εργασίας. Η σημερινή επιρροή Ερμή – Κρόνου θέλει να δώσεις προσοχή σε αυτό που είναι ρεαλιστικό.

Υδροχόος

Ο Ερμής ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, όπου θα επηρεάσει αυτή την περιοχή έως τις 10/11. Είναι μια περίοδος για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, να επιδείξεις τις δεξιότητες σου, να τραβήξεις την προσοχή για τις ικανότητες σου ή να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις επικοινωνίες σου. Σήμερα υπάρχει φανταστική ενέργεια γείωσης μαζί σου. Είχες πρόσφατα μεγάλες ιδέες και τώρα θέλεις να μάθεις τι είναι βιώσιμο. Μπορεί να τις τελειοποιήσεις, να προσθέσεις λεπτομέρειες ή να οργανώσεις τις ιδέες σου που σχετίζονται με ένα επιχειρηματικό έργο.

Ιχθύες

Ο Ερμής εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο σήμερα όπου και θα παραμείνει έως τις 10/11, τονίζοντας την επιθυμία σου για περιπέτειες πέρα από το συνηθισμένο και εγκόσμιο καθώς και την πείνα σου για μάθηση. Αυτή η διέλευση σίγουρα διεγείρει την περιέργεια σου και επίσης την ψυχική ανησυχία εάν δεν τροφοδοτείς τα ενδιαφέροντα σου. Έχεις μεγαλύτερη τάση να μαθαίνεις και να μοιράζεσαι ιδέες. Η σκέψη σου αφορά περισσότερο τη μεγαλύτερη εικόνα παρά τις λεπτομέρειες, οι οποίες μερικές φορές θα μπορούσαν να είναι προβληματικές στον πρακτικό κόσμο σου, αλλά πολύ βοηθητικές για τη γενική προοπτική και το πνεύμα σου.

 



Source link