Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η διευθέτηση των προβλημάτων  που σχετίζονται με το εισόδημα ή των χρηματικών θεμάτων μπορεί να είναι σημαντική τώρα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης της σχέσης σου.  Ταυτόχρονα φαίνεται ότι χρειάζεσαι περισσότερες στιγμές για τον εαυτό σου απ’ ότι συνήθως για να ανασυνταχτείς.  Είναι καλή ιδέα να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα, ειδικά όσον αφορά το πως σε έχουν επηρεάσει συναισθηματικά.  Δεν πρέπει να βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις, ειδικά αν νιώθεις ότι κάποιος σε πιέζει. Προσπάθησε να μην ανησυχείς εάν εσύ και ο σύντροφος σου τσακωθείτε ή υπάρχει μια κακή σύνδεση.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή τη δουλειά και την υγεία σου, αλλά αυτά τα πράγματα μπορεί μερικές φορές να επηρεάζουν το αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου.  Το να εργάζεσαι για να βρεις μια ισορροπία μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ όταν πρόκειται να γυρίσεις σελίδα.  Η άμεση δράση μπορεί να μην είναι κατάλληλη ή επιτυχημένη τώρα και μια πιο άμεση ή λεπτή προσέγγιση θα μπορούσε να είναι πιο στρατηγική και έξυπνη προσωρινά.  Τα σημερινά γεγονότα τείνουν να φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη σου για αμεροληψία και κάποια συναισθηματική απόσπαση.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχη κάποιες στιγμές σήμερα, ειδικά αν τα πράγματα γύρω σου μοιάζουν να μένουν ακίνητα.  Μπορεί να υπάρχουν πιεστικά στοιχεία στην προσέγγιση κάποιου προς εσένα, κάτι που μπορεί να είναι μια τεράστια ανατροπή.  Μπορεί να σε οδηγήσει στην αντίθετη κατεύθυνση.  Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να εμπιστευτείς την πλήρη πίστη σου σε κάποιον αυτή τη στιγμή και μάλλον καλό είναι να μην το κάνεις προσωρινά.  Μπορεί να κρατάς ή να ρομαντικοποιείς κάτι ή κάποιον από το παρελθόν και αυτό καταλαμβάνει ψυχικό χώρο που ίσως καλύτερα  να επιστρέψεις σε κάτι νέο και χαρούμενο να μπει στη ζωή σου.

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις μια σύγκρουση με το να ρισκάρεις και να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου. Τα διλήμματα φαίνονται δύσκολο να διαγνωστούν και να επιλυθούν προσωρινά.  Η στρατηγική που βασίζεται στην υπομονή και τη συμπόνια είναι καλύτερη τώρα, αν και είναι λίγο δύσκολο να επιστρατευτεί.  Ωστόσο η προβληματική ενέργεια είναι στην πραγματικότητα σχεδιασμένη για να ανατρέψει κάτι στη ζωή σου τελικά.  Οι ρουτίνες μπορεί να διακοπούν ή με άλλο τρόπο να σε δυσαρεστήσουν, αλλά οι παρακάμψεις που κάνεις από το πρόγραμμα σου μπορεί τελικά να είναι ανταποδοτικές και πιθανώς ακόμα και ενδυναμωτικές.

Λέων

Ζητήματα ελευθερίας μπορεί να είναι στο μυαλό σου τώρα με τον Ήλιο και τον Ουρανό να συνδέονται σε μια μικρή προκλητική πτυχή.  Τα να έχεις αναλάβει πολλά προσωπικά έργα ή ενδιαφέροντα επηρεάζει την προσοχή σου στις ευθύνες ή τους επαγγελματικούς στόχους σου.  Σίγουρα νιώθεις μια ισχυρότερη επιθυμία να προσεγγίσεις το να μάθεις, να συνδεθείς και να μοιραστείς τις ιδέες σου, αλλά μπορεί να είναι ένας αγώνας, για να διαχειριστείς όλα όσα θέλεις να πετύχεις χωρίς να νιώθεις χαοτικά.  Αλλαγές στα σχέδια μπορεί τελικά να οδηγήσουν  στο άνοιγμα νέων ευκαιριών.

Παρθένος

Υπάρχει μια τάση να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα στην υπόσχεση της εμπειρίας ζωής και στην απήχηση να ασχοληθείς με τις δουλειές σου σήμερα. Ο Ήλιος και ο Ουρανός σχηματίζουν μια όψη που προκαλεί δίλημμα. Για παράδειγμα εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά επαγγελματικά έργα ή δεσμεύσεις, όσο κι αν τα απολαμβάνεις, θα μπορούσες να νιώσεις την ανάγκη να ελευθερώσεις λίγο χρόνο για νέες ή ευρύτερες εμπειρίες και αυθόρμητες δραστηριότητες.  Θα βρεις μια λύση καθώς προχωράς, αλλά σκέψου τρόπους να αφήσεις χώρο τόσο για πρακτική εφαρμογή όσο και για πειραματισμό.

Ζυγός

Η ελευθερία είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είσαι πιο ευαίσθητη  απ’ ότι συνήθως στα συναισθήματα του ελέγχου ή του περιορισμού.  Αν και είναι καλύτερο να αφήσεις χώρο για αυθορμητισμό, είναι επίσης λογικό να παρακολουθήσεις  τα επαναστατικά συναισθήματα που υπαγορεύουν τις αποφάσεις και ενέργειες σου.  Εάν δεν ρυθμίσεις τον εαυτό σου μπορεί να ξεμείνεις από ενέργεια  και να συναντήσεις εμπόδια.  Πρόσεξε επίσης για την τάση σου να βάζεις τον εαυτό σου σε άμυνα, καθώς αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά.

Σκορπιός

Μπορεί να εστιάζεις τόσο πολύ στην ανάγκη σου για διακοπές που νιώθεις ένταση για το τι μπορεί να σου λείπει σήμερα, με τη σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Ουρανό.  Είναι πιθανή η αυξημένη ανάγκη για μοναξιά, λίγο χρόνο μόνη σου ή μια σκέψη που επηρεάζει μια σχέση.  Ενώ μια πτυχή σου  δημιουργεί συχνά την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις μια επιλογή μεταξύ του ενός ή του άλλου, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας τρόπος να κάνεις ένα συμβιβασμό, ακόμα κι αν αυτή η διαδρομή προς αυτό δεν είναι ακόμη εμφανής.  Είναι κάτι προσωρινό οπότε προσπάθησε να μην παίρνεις τα πράγματα με την καρδιά και το συναίσθημα.

Τοξότης

Οι ανησυχίες για τη δουλειά μπορεί να εισχωρήσουν στην προσωπική ή κοινωνική σου ζωή σήμερα και ως εκ τούτου  μπορεί να είναι δύσκολο να διασκεδάσεις μερικές φορές.  Κάποιος μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό ίσως λόγο ανυπομονησίας, αδιαφορίας ή ωμότητας.  Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να απελευθερωθείς από το άγχος.   Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια διαμονή λίγο περισσότερο από δυο ημέρες, εφιστώντας την προσοχή σου σε ιδιωτικά θέματα.

Αιγόκερως

Οι επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά σήμερα αλλά είναι απίθανο να διαρκέσουν.  Έχε υπόψη σου αν κάτι σε πιάνει και θέλεις άμεσα αποτελέσματα, καθώς μπορεί να σου προκαλέσει περιττό άγχος.  Μπορεί να βιώσεις  κάποια αβεβαιότητα ή απρόβλεπτα απέναντι σε άλλους, αλλά μην αφήνεις αυτή τη συμπεριφορά να σε ενοχλήσει ή να σε εμποδίσει να περάσεις μια καλή μέρα.  Μπορεί να είναι απαραίτητες προσαρμογές όταν ασχολείσαι με οικογενειακά ή οικιακά θέματα, αλλά αυτό σε βοηθά να ξεκινήσεις από κάτι καινούργιο.

Υδροχόος

Μπορεί να βιώσεις κάποια ανησυχία σήμερα αν αισθάνεσαι κατακλυσμένη με πράγματα που πρέπει να κάνεις ή επιλογές, με τον Ήλιο σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό. Αυτή η διέλευση μπορεί να σου υπενθυμίσει την ανάγκη να αφιερώσεις λίγο χρόνο για δραστηριότητες ελεύθερης μορφής και αναψυχή, στιγμές που μπορείς να αφήσεις χαλαρές τις πιο αυθόρμητες κλίσεις σου ή την περιπετειώδη πλευρά  σου.  Διαφορετικά, ακόμη και τα πιο ευχάριστα έργα σου θα μπορούσαν να καταλήξουν στο να αισθάνεσαι επιβαρυντικά.  Λάβε υπόψη σου τις ανάγκες σου για ελευθερία και χρόνο αναπνοής.

Ιχθύες

Αν πρόσφατα ανέλαβες πάρα πολλά έργα ή ενδιαφέροντα, μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ελευθερία σου σήμερα.  Η απάντηση μπορεί να είναι το να απλοποιήσεις ή να περιορίσεις κάτι, ακόμα κι αν αυτή δεν είναι η πιο εύκολη επιλογή.  Επιδίωξε να είσαι ευαίσθητη όταν χειρίζεσαι δύσκολα θέματα και διερεύνα  διεξοδικά μια πρόταση   ή ένα σχέδιο, προτού αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια σ’ αυτήν.  Πρόσεξε επίσης για ανησυχία που οδηγεί σε ανακριβείς ή πρόχειρες επικοινωνίες.



Source link