Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρεμιέρα σε νέα ώρα για τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο


Πρεμιέρα έκαναν σήμερα 4 Σεπτεμβρίου η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το τηλεοπτικό δίδυμο επέστρεψε σήμερα στις τηλεοπτικές μας οθόνες σε νέα ώρα και με μια τροποποίηση στο όνομα της εκπομπής τους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν είχαν αναλάβει τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ, με την εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” μετακόμισαν στην πρωινή ζώνη. Έτσι, από σήμερα και για όλη την υπόλοιπη τηλεοπτική σεζόν, θα τους βλέπουμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ στις 10.00π.μ ενώ η εκπομπή τους πλέον θα λέγεται, “Πρωίαν σε είδον”.

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με την κλασική στήλη “Ρόμπες” με τους δυο παρουσιαστές αφορμώμενοι από τις επερχόμενες εκλογές, να ζητούν “ψήφο εμπιστοσύνης” από το τηλεοπτικό κοινό.

«Κανονική καλημέρα» είπε η Τζένη Μελιτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να συμπληρώνει, «Κανονική καλημέρα, κανονικό “Πρωίαν σε είδον, 10 το πρωί».

«Γύρισε ο τίτλος εκεί που του έπρεπε, “Πρωίαν σε είδον”» είπε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή εξ αρχής ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάζεται πρωί, ωστόσο πέρυσι τελευταία στιγμή αυτό άλλαξε γι’ αυτό και το όνομά της είχε μετατραπεί σε “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”.



Source link