Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρεμιέρα για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη


Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 28/8 η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega αποτελεί σημείο αναφοράς στην ενημέρωση και έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, θα συνεχίζει και φέτος με την ίδια συνέπεια να ενημερώνει το κοινό για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Οι δύο παρουσιαστές αφού καλησπέρισαν τους τηλεθεατές τους, πέρασαν γρήγορα στην ενημέρωση μεταφέροντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, καλή εβδομάδα να έχουμε. Δεν μπορώ να γλιτώσω με τίποτα από αυτό το πλάσμα» είπε με χιούμορ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Αισθάνομαι μία χαρά κι ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματά σας. Είναι ανεπανάληπτο αυτό που μας στέλνετε όλες αυτές τις ημέρες στα μηνύματα»

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετική διάθεση και ενέργεια. Θα πάμε αγκαλίτσα όλες αυτές τις ημέρες κι όλον αυτόν τον χρόνο. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από εσάς» συνέχισε η Ανθή Βούλγαρη.

«Αυτές τις δύο εβδομάδες θα είμαστε από τις 6 μέχρι τις 10 παρά περίπου. Μετά όταν ξεκινήσει όλο το πρόγραμμα του Mega, θα είμαστε από τις 5 μέχρι τις 8 παρά» διευκρίνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.



Source link