Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Πράσινο” το πρώτο χατ τρικ για τρίτη διαδοχική σεζόν


 

Ο Μπερνάρ το Σάββατο (16/09) το βράδυ σημείωσε τρία γκολ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έδωσε συνέχεια σε ένα σερί που ξεκίνησε για το “τριφύλλι” πριν τρία χρόνια και τους θέλει να κάνει ποδοσφαιριστής του χατ τρικ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το σερί άνοιξε στις 16 Οκτωβρίου 2021 ο Καρλίτος, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό (4-1) και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των “πρασίνων” που σημείωσε χατ τρικ μετά από τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος το είχε κάνει στις 4 Μαρτίου 2017 (Παναθηναϊκός – Βέροια 5-0).

Από τότε πέρασαν τέσσερις σεζόν χωρίς να σημειώσει παίκτης των “πρασίνων” τρία γκολ στο ίδιο ματς και τώρα, τις τρεις τελευταίες το έχουν καταφέρει και μάλιστα με διαφορετικούς παίκτες να σημειώσουν το πρώτο χατ τρικ στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά ήταν στην 4η αγωνιστική, ενώ την περσινή σεζόν ο Αϊτόρ (Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0) το είχε σημειώσει στην 5η αγωνιστική και εκείνο του Καρλίτος ήταν στην 6η ημέρα της σεζόν 2021-22.

Το χατ τρικ που σημείωσε ο Μπερνάρ είναι το πρώτο σε εκτός έδρας παιχνίδι μετά από εκείνο που είχε σημειώσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στις 20 Αυγούστου 2006 στην αναμέτρηση Αιγάλεω – Παναθηναϊκός 1-4, στο ντεμπούτο του Έλληνα επιθετικού με το “τριφύλλι”.

Αυτό είναι το 78ο χατ τρικ ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην Α’ Εθνική και η 93η φορά που παίκτης της ομάδας σημειώνει από τρία γκολ και πάνω στην ίδια αναμέτρηση.//Γ.



Source link