Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ποσό – ρεκόρ λαμβάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον νέο χορηγό


 

Σε συμφωνία με την “Snapdragon” ήρθαν οι “κόκκινοι διάβολοι” οι οποίοι θα προσθέτουν στα ταμεία τους 70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, για να έχουν το όνομα της συγκεκριμένης εταιρείας ως κύριο χορηγό στη φανέλα.

Παρά την αγωνιστική της πτώση και την έλλειψη τίτλων τα τελευταία χρόνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί σταθερά έναν κολοσσό στην ποδοσφαιρική αγορά. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και τώρα, που οι πολυνίκεις της Premier League έκλεισαν τη μεγαλύτερη συμφωνία με χορηγό φανέλας στην ιστορία του ποδοσφαίρου, σημειώνοντας ρεκόρ.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ έχει δώσει τα χέρια με την “Snapdragon” για ένα “ντιλ” ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, για να έχει τυπωμένη στην κόκκινη φανέλα την αμερικανική εταιρεία λογισμικού που ανήκει στον όμιλο “Qualcomm Technologies”.

Αυτό το ποσό σημαίνει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπερνάει τη συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης την “Fly Emirates” και κατατάσσεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μετά τον τερματισμό της σχέσης τους με την “TeamViewer”, οι “κόκκινοι διάβολοι” θα μπορούν πλέον να κερδίζουν πολλά παραπάνω από τα 54 εκατομμύρια ευρώ που έδινε ο παρών χορηγός τους.

Μένει να διευκρινιστεί το χρονικό όριο της συγκεκριμένης συμφωνίας, ώστε να βγει ένα συνολικό ποσό που θα μας δείξει πόσα ακριβώς θα κερδίσει η Γιουνάιτεντ από αυτό το “χρυσό” deal.//ΓΑ





Source link