Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ποντένσε: «Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στη Γουλβς – Θα δείξω στο γήπεδο γιατί γύρισα»

Η μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό μετά από 3,5 χρόνια είναι πλέον γεγονός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τη Γουλβς με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς και μάλιστα πρόλαβαν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή τους λίστα.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί και γνώρισε την αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα αυτή την στιγμή από όταν πήγα στην Αγγλία. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα, αλλά έτσι συνέβη. Είμαι ευγνώμων στους κ.κ. Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη που το έκαναν πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Είμαι έτοιμος και θέλω να δείξω μέσα στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και γι’ αυτό το λόγο ήθελα να έρθω εδώ. Για να δείξω και πάλι την ποιότητά μου και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link