Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πιερρακάκης: Σύσκεψη την Τετάρτη για το άνοιγμα των σχολείων στη Θεσσαλία

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο για να εξετασθεί ποια σχολεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν, είπε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αντ1. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όλα τα σχολεία δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν σε μία εβδομάδα, θα δούμε όλες τις εναλλακτικές που έχουμε στη διάθεσή μας, για παράδειγμα να πάνε οι μαθητές σε όμορα σχολεία».

Σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη γίνονται ήδη έλεγχοι στα σχολεία και μπορεί κάποια σχολεία να μην μπορούν να ανοίξουν για μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχουμε ώρα για χάσιμο» τόνισε ο υπουργός Παιδείας συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ψυχολογική υποστήριξη είναι απολύτως αναγκαία και για τον λόγο αυτό μεταβαίνουν ειδικοί στην περιοχή. Πρόβλημα, όπως είπε, υπάρχει και με τα βιβλία.

«Είμαστε δίπλα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές», έχουμε στη Θεσσαλία ένα σχολικό πληθυσμό, περίπου 88.000 μαθητές, 1.000 σχολικές μονάδες και πάνω από 10.000 εκπαιδευτικούς, σημείωσε ο κ. Πιερρακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link