Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Περιστέρι έτοιμο για υψηλές πτήσεις


 

Το Περιστέρι επικράτησε της ΑΕΚ 80-61 στην δεύτερη μέρα του τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, με τα πρώτα δείγματα του ανανεωμένου ρόστερ της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη να είναι αρκετά πειστικά.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα θέλησε να παίξει την άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησε και με την Κλουζ στον πρώτο αγώνα του τουρνουά. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε να παίξει με προσωπικές άμυνες, σε στυλ “man to man“, με σκοπό οι παίκτες  του Περιστερίου να βάλουν τα χέρια τους στην μπάλα και να βγάλουν αιφνιδιασμούς στον ανοιχτό γήπεδο. Στα πρώτα λεπτά λειτούργησε, αλλά δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Καμπενγκέλε, ο οποίος σκόραρε επτά πόντους στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έβρισκε πόντους από πάσες στην “weak side” που διέσπασαν αρκετές φορές την άμυνα του “δικεφάλου“, με τα αμυντικά της προβλήματα να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Στην δεύτερη περίοδο αυτό άλλαξε, με τους Περιστεριώτες να περιορίζουν τις κινήσεις του ΜάκΛεμορ, με την επιθετική μπαγκέτα να περνάει στα χέρια του Νίκου Χουγκάζ και του Νέιτ Ρένφρο. Τα επιθετικά ριμπάουντ του Έλληνα φόργουορντ και οι τρομερές “πτήσεις” πάνω από την στεφάνι του Αμερικανού, βοήθησαν το Περιστέρι στο να προσφέρει σκορ και θέαμα στο πρώτο ημίχρονο κλείνοντας το πρώτο μέρος με σκορ 41-28.

O Νέιτ Ρένφρο συστήνεται στους φίλους του Περιστερίου (EUROKINISI)

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε έντονο ρυθμό, με τις δυο ομάδες να ρίχνονται στην μάχη με συνταγή από το πρώτο μέρος. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά στην μέγιστη “τιμή” της κλείνοντας την τρίτη περίοδο με 62-41. Η ΑΕΚ υστερούσε στα επιθετικά ριμπάουντ, με τους Περιστεριώτες να σκοράρουν σε κάθε δεύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, με τον Καμπενγκέλε να μην έχει την ίδια απόδοση στις δυο πλευρές του παρκέ σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Η διαφορά έφτασε και στους 29 πόντους, αλλά το Περιστέρι χαλάρωσε στην άμυνα στα μέσα της τέταρτης περιόδου και το τελικό 80-61 άφησε χαμόγελα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

 

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 41-28, 62-41, 80-61


Περιστέρι (Βασίλης Σπανούλης)
: Τζόε Ράνγκλαντ, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Χατζής, Τζέιλεν Χαντς, Στέλιος Πουλανίτης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νέιτ Ρένφρο, Κένι Γουίλιαμς, Νίκος Χουγκάζ, Βαγγέλης Ζούγρης, Σωτήτρης Σταυρακόπουλος

AEK (Ζοάν Πλάθα): Τζάστιν Τίλμαν, Τσέισον Ραντλ, Ζώης Καράμπελας, Δημήτρης Φλιώνης, Άλφης Πιλάβιος, Όμηρος Νετζήπογλου, Μπεν Μάκλεμορ, Γιάννης Κουζέλογου, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Θωμάς Κώττας, Μανώλης Μαραλιωτάκης, Τζόρνταν Μακρέι



Source link