Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Περιπολικό πραγματοποιεί μανούβρα PIT σε καταδίωξη και τελικά σκοτώνει τους επιβάτες

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Στην Αμερική οι καταδιώξεις είναι τόσο συχνό φαινόμενο που μερικές φορές καλύπτονται και ζωντανά από τα δελτία ειδήσεων με κάμερες από  ελικόπτερα και περιπολικά. Τις περισσότερες φορές, το «κυνηγητό» λήγει όταν το περιπολικό πλησιάσει το καταδιωκόμενο όχημα και το χτυπήσει στο πίσω πλαϊνό μέρος, ώστε να γυρίσει και να σταματήσει. Η λεγόμενη μανούβρα PIT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 περιπολικό του αστυνομικού τμήματος της Τζόρτζια των Η.Π.Α. (το οποίο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το βίντεο) έκανε νόημα σε ένα λευκό Grand Cherokee να σταματήσει, καθώς κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και άλλαζε λωρίδες με επικίνδυνο τρόπο.

Ο οδηγός του τζιπ αρνήθηκε να σταματήσει και συνέχισε να τρέχει στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 160 χλμ/ώρα. Λίγο αργότερα, ένας από τους αστυνομικούς που καταδίωκε το τζιπ αποφάσισε ότι έπρεπε να τερματίσει το κυνηγητό καιχτύπησε από το πίσω μέρος το λευκό Jeep. Η δύναμη αυτής της σύγκρουσης έστειλε το Grand Cherokee σε ένα χορταριασμένο ανάχωμα στην πλευρά του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να πετάξει στον αέρα. Στη συνέχεια, το SUV φαίνεται να προσκρούει σε μια μπάρα, να αναποδογυρίζει και να προσγειώνεται στην οροφή του.

Δείτε τη στιγμή στα 4:30 του βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός του τζιπ πετάχτηκαν έξω από αυτό μετά την σύγκρουση και βρέθηκαν νεκροί από την αστυνομία ενώ ένα τουφέκι βρέθηκε επίσης κοντά τους.

 



Source link