Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΠΑΟΚ 0-2: Πρόκριση χωρίς να ιδρώσει με Κωνσταντέλια μπροστάρη ο δικέφαλος


Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με τον Κωνσταντέλια μπροστάρη και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα βρει απέναντι του τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να… ιδρώσει επικράτησε 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με το 1-0 της Τούμπας, στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό που απέκλεισε λίγες ώρες νωρίτερα τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Κωνσταντέλια και Σβαμπ ήταν αυτά που έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία είναι αλήθεια πως δεν “φόρτσαρε” στη διάρκεια των 90 λεπτών και απλά προσπάθησε να φτάσει στη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη η ομάδα του Βόλου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό ενώ ο Άνχελ Λόπεθ χρησιμοποίησε και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν δραστήριος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Έψαξε ένα γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με στόχο να “κλειδώσει” την πρόκριση αλλά οι προσπάθειες των Μπράντον Τόμας και Κωνσταντέλια στα πρώτα λεπτά ήταν άστοχες.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63′ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71′ Λούνα), Τρουιγέ (81′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63′ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46′ Μωραίτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81′ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71′ Τάισον), Μπράντον (79′ Τζίμας).



Source link