Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με τη Λάτσιο για τον Μάρκος Αντόνιο

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματέο Γκεντουζί από τη Μαρσέιγ στη Λάτσιο, άνοιξε το δρόμο για το δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τον ιταλικό σύλλογο στον ΠΑΟΚ.

«Λατσιάλι» και «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ημέρες κι έτσι ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται την Τετάρτη (30/8) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Ο δανεισμός του 23χρονου μέσου θα κοστίσει περί τις 300.000 ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι, με τον ύψους 1,66μ. μέσο να στοιχίζει 7,5 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο τον Ιούλιο του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάρκος Αντόνιο αναδείχθηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (101 συμμετοχές, 9 γκολ και 5 ασίστ) προτού μετακομίσει στο «Ολίμπικο», πραγματοποιώντας την περασμένη σεζόν 22 εμφανίσεις (1 γκολ, 1 ασίστ).

Με την επικείμενη ολοκλήρωση του δανεισμού του Μάρκος Αντόνιο, έπειτα κι από αυτόν του Σουαλιό Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τη μεσαία γραμμή του, έχοντας προηγηθεί η απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, αλλά και ο επαναπατρισμός του Χάρη Τσιγγάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link