Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΠΑΟΚ: Στη λίστα της ΑΪΚ ο Νάσμπεργκ

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, πληθαίνουν τα σενάρια και στον ΠΑΟΚ για ποδοσφαιριστές που είτε είναι υποψήφιοι για να «μετακομίσουν» στην Τούμπα είτε για να αποχωρήσουν από αυτή.

Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει ο Ιβάν Νάσμπεργκ. Ο 27χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πήγε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2022, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώην άσος της Βαλερένγκα έχει πραγματοποιήσει φέτος μόλις πέντε συμμετοχές στη Super League και μία στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο. Στα 11, μέχρι στιγμής, ευρωπαϊκά ματς, δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Εύλογο μοιάζει για τον Νάσμπεργκ να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη με την ΑΪΚ να φέρεται διατεθειμένη να του την προσφέρει. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι Νορβηγοί, με την ιστοσελίδα Nettavisen να αναφέρει:

«Ο Ιβάν Νάσμπεργκ αναζητά νέο σύλλογο, έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Η ΑΪΚ, που για μεγάλο χρονικό διάστημα ενδιαφερόταν για τον κεντρικό αμυντικό, είναι ακόμη “ζεστή”, όμως ίσως υπάρξει ανταγωνισμός κι από άλλους συλλόγους. Πληροφορίες θέλουν ομάδες από την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ να ενδιαφέρονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με την περυσινή σεζόν, ο Νάσμπεργκ έχει φορέσει 20 φορές την «ασπρόμαυρη» φανέλα, πετυχαίνοντας ένα (1) γκολ.

 

 



Source link