Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι για τον Ολυμπιακό οι Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια

Έπειτα από το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα (Τετάρτη 1/11) στις προπονήσεις. Οι παίκτες και το επιτελείο του Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνουν πίσω τους την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΚ (2-0) και στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί.

O λόγος για ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Κυριακή 5/11, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην «OPAP Arena» έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και δίτερμα σε υψηλή ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Η κατάσταση των δύο παικτών θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Μάρκος Αντόνιο έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ μόνος στο γήπεδο δούλεψε ο Φιλίπε Σοάρες.

Υπενθυμίζεται πως στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον, με τον Ρουμάνο προπονητή να καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια θα στερηθεί των υπηρεσιών τους. Την Πέμπτη (2/11) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link