Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παν. Μαντάς – «Συμμαχία Ανατροπής»: Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023, 17:15

Παν. Μαντάς - «Συμμαχία Ανατροπής»: Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής - Οι θέσεις μας για εξωτερική πολιτική, υγεία, οικονομία

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Με τον συνασπισμό κομμάτων «Συμμαχία Ανατροπής», της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Καζάκης, κατέρχεται ως υποψήφιος στην Ανατολική Αττική στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου, ο γενικός ιατρός, διευθυντής πρωτοβάθμιας περίθαλψης του ΕΣΥ,  Παναγιώτης Μαντάς. 

Η «Συμμαχία Ανατροπής» αποτελείται από τα κόμματα Ε.ΠΑ.Μ, ΔΗ.Κ.ΚΙ, Κίνημα Δικαιοσύνης, και άλλες πολιτικές οργανώσεις που προέρχονται από ιδεολογικούς χώρους του Κέντρου και της Αριστεράς, με στόχο την ανατροπή του υπάρχοντος επαγελματοποιημένου -όπως το χαρακρτηρίζουν-  κομματικού συστήματος, καθώς θεωρούν ότι η πολιτική στην χώρα μας έχει γίνει πλέον έρμαιο των μεγάλων κυβερνητικών οργανισμών σε παγκόσμια κλίμακα. 

«Ξεκάθαρα η τοποθέτηση της “Συμμαχίας Ανατροπής” είναι κατά της επαγγελματικής πολιτικής και των επαγγελματιών πολιτικών. Κατεβαίνουμε με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, χωρίς όμως υποψήφιους που επιδιώκουν να κάνουν καριέρα στην πολιτική, όπως συμβαίνει σε πλείστες άλλες πολιτικές παρατάξεις» αναφέρει ο Παναγιώτης Μαντάς, ο οποίος ακολούθως μιλάει στη «Ζούγκλα», αναλύοντας τις πρωσοπικές θέσεις του αλλά και των συνυποψιών του σε σημαντικά ζητήματα που άπτονατι ρτου πολιτικού γίγνεσθαι. 

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, αναφέρεται στο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ανατροπής», για την οικονομία για την φτωχοποπίηση των Ελλήνων την τελευταία δεκαετία, την εξωτερική πολιτική και τα ζητήματα της εθνικής ανεξαρτησίας, το θέμα των συνόρων, τη συμφωνία των Πρεσπών και τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο, τις εκλογές στη γειτονική Τουρκία, την υγεία, τα νοσοκομεία και την πανδημία του Covid-19.   

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023, 17:21



Source link