Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Στις 21:15 το τζάμπολ του ντέρμπι των «αιωνίων» για την πρεμιέρα της Euroleague

Στις 21:15 (Novasports Prime) θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ η νέα μονομαχία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα της Euroleague.

Οι δύο «αιώνιοι» συναντήθηκαν και πριν από μία εβδομάδα στον τελικό του Super Cup, όπου οι Πειραιώτες θριάμβευσαν κατακτώντας το τρόπαιο με το επιβλητικό 75-51 επί του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αποψινό ματς λοιπόν οι «πράσινοι», ενώπιον του κοινού τους θα προσπαθήσουν, να πάρουν εκδίκηση για τη βαριά ήττα που υπέστησαν στη Ρόδο και να ξεκινήσουν με το δεξί στην Euroleague.

Στον αντίποδα οι Πειραιώτες θέλουν να αλώσουν την έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου, προκειμένου να κάνουν νικηφόρα πρεμιέρα στη διοργάνωση, στην οποία πέρυσι έφτασαν μία ανάσα από το τρόπαιο (το έχασαν στις λεπτομέρειες από τη Ρέαλ Μαδρίτης στον τελικό).

Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός, χωρίς Φαλ και Μπραζντέικις ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι στο αποψινό ματς θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του Ντίνου Μήτογλου που συνεχίζει να βρίσκεται στα.. πιτς λόγω τραυματισμού (είχε απουσιάσει και από το Super Cup, λόγω της θλάσης δευτέρου βαθμού στην αριστερή γάμπα).

Παράλληλα ο Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί εχθές, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός των περυσινών φιναλίστ της Euroleague, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Εκτός έμεινε επίσης και ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που είναι ακόμη ανέτοιμος αγωνιστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες 18 αναμετρήσεις των δύο ομάδων οι 17 έχουν αναδείξει νικητή τον Ολυμπιακό.

Πρώτος διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε από την Euroleague ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, δεύτερος ο Εμίλιο Πέρεζ και τρίτος ο Μίλαν Νέντοβιτς.



Source link