Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βιλντόσα, προπονήθηκε ο Μαντζούκας

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε σήμερα (1/11) την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (3/11, 21:30) με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, είδε τον Λευτέρη Μαντζούκα να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση των «πρασίνων», καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Όμως, ο Τούρκος προπονητής δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους «μπλαουγκράνα» τον Λούκα Βιλντόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός γκαρντ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ντέρμπι «αιωνίων» της περασμένης Δευτέρας (30/10) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League, έκανε θεραπεία και αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί αύριο το πρωί (2/11) για τη Βαρκελώνη, ενώ το απόγευμα οι «πράσινοι» θα προπονηθούν επί ισπανικού εδάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link