Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός Β’: ”Δένει” Νταμπίζα-Προδρομίτη έως το 2026


 

Σε ανανεώσεις δύο νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε το ”τριφύλλι”, καθώς με σχετική ανακοίνωση γνωστοποίησε σήμερα (2/11) τις επεκτάσεις των συμβολαίων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 19χρονος επιθετικός, Νάσος Νταμπίζας και ο 19χρονος αμυντικός, Θανάσης Προδρομίτης υπέγραψαν ανανέωση συνεργασίας μέχρι το 2026 με τον Παναθηναϊκό Β‘, ενώ, στις δηλώσεις τους και οι δύο ποδοσφαιριστές μεταξύ άλλων, εξέφρασαν τα συναισθήματα τους για την συγκεκριμένη συμφωνία.

Οι ανακοινώσεις

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Νάσου Νταμπίζα. Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026 ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Νάσος, ο οποίος εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2013, είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι από μικρός στον Παναθηναϊκό και που φτάνω στο σημείο να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Ο στόχος μου είναι μέσα απ’ αυτό το συμβόλαιο να μπορέσω να βοηθήσω τη Β’ ομάδα, όπου αγωνίζομαι αυτή τη στιγμή, αλλά να φτάσω και στην πρώτη ομάδα» δήλωσε ο Νάσος Νταμπίζας μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου».

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Θανάση Προδρομίτη. Ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026 ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Θανάσης, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2017 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια και νιώθω σαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Στηρίζομαι στον Παναθηναϊκό και τον σέβομαι απεριόριστα» δήλωσε ο Θανάσης Προδρομίτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου». //ΜΛ.



Source link