Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για κάταγμα στο δάκτυλο του Αϊτορ, «ζημιά» και ο Βαγιαννίδης

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό το βράδυ της Κυριακής (3/9) στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), όμως μετά το παιχνίδι επέστρεψε στην Αθήνα γεμάτος από «πληγές», καθώς μέτρησε τέσσερις τραυματισμούς.

Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα του Ροντρίγο Εραμούσπε και υπάρχουν φόβοι πως υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στις ακτινογραφίες, σημαίνει πως θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος είχε μυϊκό τραυματισμό μετά από φάουλ του Τζίμα κι αντικαταστάθηκε (όπως κι ο Αϊτόρ) στο 38ο λεπτό του αγώνα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο μηριαίο μυ.

Περισσότερα βεβαίως και για τους δύο παίκτες θα φανούν μετά τις εξετάσεις που θα κάνουν εντός της Δευτέρας (4/9) στην Αθήνα, οι οποίες και θα καταδείξουν αν το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί.

Παράλληλα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο κατά την προθέρμανση, αλλά κι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο έχουν υποστεί τραβήγματα και θα μείνουν εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα μέρες, χάνοντας τα παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας και της Σερβίας για τα προκριματικά του Euro2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link