Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Αϊτόρ – Zougla

Παρουσία του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/12), η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (20/12, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD) για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ, προπονήθηκε σε φουλ ένταση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και «μπαίνοντας» στην αποστολή για το ματς με τη θεσσαλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Γιώργος Βαγιαννίδης (κάκωση στον τετρακέφαλο), Χουάνκαρ (κάκωση στο γόνατο), Φίλιπ Τζούριτσιτς (οίδημα στην γάμπα), Άνταμ Τσέριν (ενοχλήσεις στη γάμπα), αλλά και οι μόνιμοι απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (19/12) ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής κι ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ σε σχέση με το κυριακάτικο (17/12) ματς κόντρα στον Ατρόμητο, επιστρέφουν οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς (εξέτισε) και Μπένιαμιν Βέρμπιτς (ξεπέρασε την ίωση).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της λίστας για την 20μελή αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link