Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών με γκολ στο Άμστερνταμ (tip)


 

Εξ΄ αναβολής παιχνίδι στο ντέρμπι ουραγών από το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Ομάδες με προβλήματα στην ανεύρεση βαθμών, αλλά με τον Αίαντα να φανερώνει περισσότερα προβλήματα συγκριτικά με τη Φόλενταμ.

Ο Άγιαξ διανύει τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών, γεγονός που αιτιολογεί και την αλλαγή προπονητή με την έλευση του Φαν Σχιπ. Από την άλλη πλευρά η Φόλενταμ έκανε δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια και πήρε… οξυγόνο μετά το 1-0 επί της Ουτρέχτης και το 3-1 επί της Εξέλσιορ.

Ωστόσο, η Φόλενταμ ως φιλοξενούμενη φέτος έχει κάκιστη απόδοση με 4/4 ήττες και όλες με over και γκολ. Πάντως, η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Αίαντα (14-4-0) και μάλιστα με πολλά γκολ κόντρα στον αποψινό αντίπαλο.

Ειδησεογραφικά, ο Άγιαξ χάνει για σήμερα τον πρώτο και τον δεύτερο τερματοφύλακα καθώς θα λείψουν οι Ρούλι και Χάρτερ, ενώ από την άλλη πλευρά σημαντική η απουσία στην άμυνα του Πλατ.

Κάπως έτσι υπολογίζω ότι μπορεί να κυλήσει και απόψε ο αγώνας με τον Άγιαξ να βγάζει αντίδραση, αλλά σε τόσο χαμηλή απόδοση να μην αξίζει την εμπιστοσύνη μας.//

Ολλανδία |21:00
Άγιαξ – Φόλενταμ @ g/g & over (μ.ο. 1,70)



Source link