Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πήρε το βαθμό στις καθυστερήσεις με ήρωα Φάβρ η Λοριάν


 

Οι “Μονεγάσκοι”, με τον Γκολόβιν να πρωταγωνιστεί στο ματς με ένα γκολ και μια ασίστ, έδειχναν πως θα έπαιρναν την νίκη, αλλά στο 90’+7′ ο Φάβρ έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Μονακό θα έφευγε με τους τρείς βαθμούς από την έδρα της Λοριάν και θα έκανε την τέταρτη νίκη της στο “Σαμπιονά“, ο Φάβρ έδωσε τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα (2-2) του με “buzzer-beater” στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας 

Η Λοριάν ήταν αυτή που εξαρχής έδειξε να μπαίνει καλύτερα στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Άιγεγκουν, που αξιοποίησε στο έπακρο την πάσα του Κρούπι και με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η Μονακό δεν έδειξε να επηρεάζεται από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, μόλις στο 6ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπεν Γεντέρ που απέφυγε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Γάλλος σέντερ φορ, πέτυχε 11 λεπτά αργότερα ο Γκολόβιν. Ο Φοφανά βρήκε υπέροχα τον Ρώσο μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα άψογο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα. Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Μπολενγκιέρ αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών, πρώτα στον Άιγεγκούν στο 24′ και έπειτα στον Μιναμίνο δύο λεπτά αργότερα. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου 45λέπτου οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάτι το αξιοσημείωτο, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 47ο λεπτό και άνηκε στους γηπεδούχους, ο Φοφανά εξαπέλυσε ένα σουτ προς την κάτω δεξιά γωνία του τέρματος, αλλά ο πορτιέρο της Λοριάν με εντυπωσιακή απόκρουση αποσόβησε το γκολ. Οι “Μονεγάσκοι” είχαν την υπεροχή του ματς στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε τέρμα, με τον Μπαλογκάν στο 69ο λεπτό. Αυτή τη φορά ο σκόρερ έγινε δημιουργός, μοίρασε πολύ ωραία στον Αμερικάνο μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Εμβογκό, κάνοντας το 2-1. Στο 84ο λεπτό ο Μιναμίνο διεύρυνε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, αλλά ο άρχων του αγώνα ακύρωσε το γκολ του Ιάπωνα ως οφσάιντ. Ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Χάτερ θα έφευγε με τους τρείς βαθμούς στις αποσκευές της από το “Σταντ ντου Μουστουά“, ήρθε ο Φάβρ σαν… από μηχανής θεός να σώσει τον βαθμό για την ομάδα του με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Ligue 1:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-3

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Ρεν – Λιλ 2-2
Λανς – Μετς 0-1

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Λοριάν – Μονακό 2-2
16:00 Κλερμόν – Ναντ
16:00 Ρεμς – Μπρεστ
16:00 Στρασβούργο – Μονπελιέ
18:05 Μαρσέιγ – Τουλούζ
21:45 Λυών – Χάβρη

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Ligue 1εδώ.//ΝΚ



Source link