Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Πήραμε ενέργεια από την άμυνα, είμαι χαρούμενος που ο Ρίβερς είναι προπονητής μας’


Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν οι θριαμβευτές του μεγάλου παιχνιδιού με τους Ντάλας Μάβερικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει για ακόμα ένα παιχνίδι τρομερά πράγματα και να οδηγεί τα “ελάφια” στη νίκη.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν από το -25 και έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη με αντίπαλο τους Ντάλας Μάβερικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται για ακόμα μία φορά της προσπάθειας των “ελαφιών”.

Ο Greek Freak σκόραρε 48 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για την ομάδα του και δεν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι, χωρίς να κρύβει τη χαρά του που ο Ρίβερς είναι προπονητής του Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Νομίζω ότι παίξαμε ενωμένοι, η μπάλα κυκλοφορούσε. Όλοι ακουμπούσαν την μπάλα, η μπάλα κυκλοφορούσε, τρέχαμε μαζί, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα. Από τη στιγμή που παίρνεις αυτή την ενέργεια από την άμυνα, η επίθεση γίνεται πιο εύκολη. Νομίζω ότι πήραμε αυτή την ενέργεια από την άμυνα και μετά στην επίθεση εκτελούσαμε. Όλοι ήταν στις θέσεις τους. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ.

Προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία δεν είναι ανοιχτά για μένα και είναι δύσκολα για μένα. Αλλά υπάρχουν παιχνίδια που παίρνω μερικά σουτ. Σήμερα ήταν ένα από αυτά. Εγώ απλά προσπαθούσα να είμαι επιθετικός, να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε δυνατό τρόπο”.

Για την επιλογή του Ρίβερς ως προπονητή στο All Star Game: “Είναι σπουδαίο. Είμαι ξεκάθαρα χαρούμενος για εκείνον, όχι μόνο για τον Ντοκ, το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και για το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Είναι μοναδική εμπειρία, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς, είναι πολλή δουλειά που αποδίδει καρπούς.

Το να έρθει και να πάρει την δουλειά ήταν δική του απόφαση. Προφανώς υπάρχουν πολλές ομάδες στη λίγκα που πιθανότατα να τον ήθελαν να είναι ο προπονητής τους. Ήθελε να έρθει και να είναι με αυτό το γκρουπ, νομίζω ότι πίστεψε σε αυτό το γκρουπ. Κρατά το γκρουπ θετικό, θέλει να έιμαστε θετικοί.

Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε το κάνουμε μαζί. Δεν θα είναι εύκολο. Τέσσερα παιχνίδια πριν και σήμερα που κερδίσαμε δεν παίζουμε το ίδιο. Παίζουμε διαφορετικά. Πρέπει να δώσεις το κρέντιτ σε πολλούς παίκτες από την ομάδα, που είναι έξυπνοι και ικανοί να προσαρμοστούν.

Είμαστε σε έναν δρόμο 35 ακόμα παιχνιδιών, με τον προπονητή να δίνει την κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος που είναι προπονητής μας, είμαστε ένα μοναδικό γκρουπ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”



Source link