Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πήγε για ακροβατικό και τελικά έπεσε με το Lada από τον 4ο όροφο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με Lada Niva να πέφτει από τον 4ο όροφο αλλά τον οδηγό του να επιβιώνει. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Daily Mail το περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρωσία, κοντά στα σύνορα της με τη Γεωργία, όταν ένας Ρώσος κασκαντέρ προσπάθησε να πηδήξει από την ταράτσα ενός κτιρίου στην διπλανή με ένα Niva.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία αυτοσχέδια μπάρα στην οροφή ενός 4όροφου κτιρίου και ελάχιστη φόρα, δεν ήταν αρκετά για να στείλουν το αυτοκίνητο στην απέναντι ταράτσα. Το όχημα καρφώθηκε με το παρμπρίζ στο τοίχο και έπεσε στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο οδηγός του βγαίνει μόνος του από το όχημα προς ανακούφιση όλων.

Μετά την τρομακτική του εμπειρία, ο κασκαντέρ έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδεχόμενος ότι υπέστη τραύματα στα πόδια και τα πέλματά του και χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο. Ο ίδιος stuntman έχει επιχειρήσει και άλλα παρόμοια άλματα και μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει και σημείο της σπονδυλικής του στήλης σε μία απόπειρα να πηδήξει με αυτοκίνητο πάνω από ποτάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link