Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πέρκινς: «Αν ο Γιάννης δεν ήταν στους Μπακς, τότε δεν θα ήταν ούτε ο Θανάσης»


 

Ο άλλοτε πρωταθλητής NBA με τους Μπόστον Σέλτικς, τελεί χρέη σχολιαστή στο “NBA Today”, κάνοντας ειδική αναφορά στην δοτικότητα των Μιλγουόκι Μπακς προς τον “Greek Freak”, συμπεριλαμβανομένου και μία θέση… για τον αδερφό του.

Ο Κέντρικ Πέρκινς έχει φορέσει την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νιού Ορλίνς Πέλικανς και Κάντον Τσαρτζ (θυγατρική των Καβαλίερς), κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2008 με την ομάδα της Βοστώνης.

Πλέον, ο 38χρονος πρώην σέντερ είναι μέλος του “NBA Today”, σε ρόλο σχολιαστή, κάνοντας λόγο για τους Μιλγουόκι Μπακς, θεωρώντας πως δίνουν τα πάντα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ακόμη και μία θέση για τον αδερφό του, Θανάση. Ο Πέρκινς ολοκληρώνει λέγοντας πως ο “Elevator” δεν αξίζει να παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν λέμε πως δίνουν τα πάντα και με το παραπάνω στον Γιάννη (σ.σ. οι Μιλγουόκι Μπακς), τότε είναι όντως τα πάντα και με το παραπάνω γιατί, για να είμαστε ειλικρινής… αν ο Γιάννης δεν ήταν στους Μπακς, δεν πιστεύω ότι θα ήταν και ο αδερφός του (σ.σ. Θανάσης) σε ένα ρόστερ ομάδας του NBA».//ΓΚ





Source link