Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Οι ευχές του καλλιτεχνικού χώρου για τη γέννηση της κόρης τους


Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ζουν μια τελείως διαφορετική κι πολύ γλυκιά πραγματικότητα, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. 

Η 31χρονη φαρμακοποιός γέννησε την περασμένη Πέμπτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάνοντας για πρώτη φορά πατέρα τον δημοφιλή καλλιτέχνη. 

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές» έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης για τη γέννηση της κόρης του.

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis)

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον ερχομό της κόρης του, οι διάσημοι φίλοι του αλλά και άλλοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ευχήθηκαν σε εκείνον και τη σύζυγό του για το ευχάριστο γεγονός.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έστειλαν τις πιο όμορφες ευχές στο ζευγάρι ήταν φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου, ο Χρήστος Μάστορας, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ρούλα Ρέβη, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Μαραντίνης κ.α.

Δες όλες τις ευχές που δέχθηκε το ζευγάρι για τη γέννηση της κόρης του:





Source link