Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο 14χρονος που τρελαίνει με το στυλ του τα Βαλκάνια

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου του 2009 ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος είναι ήδη Πρωταθλητής το 2022 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών BMU και ξεκίνησε δυναμικά και τη φετινή χρονιά. Χθες και σήμερα κέρδισε τους δύο Αγώνες που έγιναν στα παλίσια του Πρωταθλήματος του 2023 στο Pleven της Βουλγαρίας, στην πίστα Grand Prix Pleven, στην κατηγορία Supersport 300 (SSP300) και μάλιστα σημείωσε και προσωπικό ρεκόρ πίστας με 1:45:204.


“Ευχαριστώ την ομάδα μου ARP Αcademy και τους χορηγούς μου για την υποστήριξη τους”, είπε λιτά ο νεαρός οδηγός, που εντυπωσίασε με αγκώνες στην άσφαλτο – για άλλη μια φορά!
Το οδηγικό του στυλ έχει τρελάνει όλους όσους παρακολουθούν τους αγώνες και όλοι εύχονται να τον δούμε σε λίγα χρόνια και στο MotoGP!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποστηρικτές της προσπάθειάς του είναι οι: @arp_academy @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @alpinestars @nolangroup @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift @vgrteamgeorgakopoulos



Source link