Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Χίλιαρντ… εξαπέλυσε πυρά για Κάτας


 

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε σε ισραηλινό μέσο για τη σχέση που είχε με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως μόνο αρμονική δεν ήταν η συνεργασία τους. 

Ο Νταρούν Χίλιαρντ αποφάσισε να “μετακομίσει” αυτό το καλοκαίρι και από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μεταγραφή για την Καρσίγιακα και το τουρκικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, μετά από μία σεζόν που δεν είχε μεγάλο ρόλο στην ομάδα του “λαού”.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, μιλώντας στην “Israel Hayom”, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Όντεντ Κάτας, τονίζοντας πως ήταν ανύπαρκτη μέχρι και… έντονη, καθώς θεωρεί πως ο έμπειρος τεχνικός ευθύνεται για τον παραγκωνισμό του μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταρούν Χίλιαρντ:

«Ήταν μια κατάσταση που επηρέασε εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις και να κάνει την διαφορά, να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ποτέ δεν ήρθα στην Μακάμπι θεωρώντας ότι είναι η δική μου ομάδα και ότι θα παίρνω όλα τα σουτ αλλά ότι θα ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της. Και παρά το καλό συμβόλαιο που μου είχαν δώσει, δεν είχα καν ρόλο μέσα στην ομάδα».

«Τα αληθινά μάτια αναγνωρίζουν τα αληθινά ψέματα. Δεν με χώνευε καθόλου. Ήταν 100% προσωπικό το θέμα. Ακόμα και δεν του άρεσε το tweet θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είμαι. Και όταν σου συμπεριφέρονται σαν να μην είσαι ούτε καν καλός παίκτης, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι, αλλά εγωισμός».//Γ.



Source link