Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο φορτσάτος Κέιν έγινε ήδη σημείο αναφοράς των αποδυτηρίων




ΜΠΑΓΕΡΝ



Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 2 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Γκλάντμπαχ | 2 Σεπτεμβρίου 2023
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν επέλεξε να αφήσει την Τότεναμ για χάρη της Μπάγερν και μέχρι στιγμής είναι απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του, έχοντας σημαίνοντα ρόλο τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Γερμανίας.

Η Τότεναμ αποτέλεσε για πάνω από μία δεκαετία το σπίτι του και έγινε σύμβολο της ομάδας του Βορείου Λονδίνο, φτάνοντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της, ωστόσο ο Χάρι Κέιν ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο επόμενο αγωνιστικό level και για αυτό μετακινήθηκε στην κεντρική Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό το έκανε για χάρη της εξάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης και κατόχου του τίτλου της Bundesliga των 11 τελευταίων ετών, Μπάγερν, με τον Χάρι Κέιν να έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος μέχρι στιγμής με την απόφασή να αλλάξει φανέλα.

Και αυτό γιατί έχει προσαρμοστεί σε χρόνο dt στο νέο του περιβάλλον, καπαρώνοντας τη φανέλα του βασικού και μετρώντας ήδη 3 γκολ και 1 ασίστ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενω την ίδια ώρα είναι μεταξύ των πιο επιδραστικών παικτών της ομάδας του Μονάχου εντός των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, ο αρχισκόρερ της εθνικής Αγγλίας είναι στο ίδιο επίπεδο με τις “παλιοσειρές” της ομάδας, Τζόσουα Κίμιχ και Τόμας Μίλερ, επισκιάζοντας ακόμη και τον 37χρονο Μάνουελ Νόιερ, που έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι μία ντουζίνα χρόνια στους Βαυαρούς.



Source link