Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Τσιτσιπάς για τη συμπλήρωση 300 νικών στην καριέρα του: «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «σφράγισε» την 300η νίκη του στην καριέρα του, ξεπερνώντας με 6-3,6-4 τον Κάρεν Χατσάνοφ για να φτάσει στα ημιτελικά του «Paris Masters».

Ο Έλληνας (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) μετέτρεψε επιτυχώς και τους τρεις πόντους break που κέρδισε για να φτάσει στον τρίτο συνεχόμενο ημιτελικό του ATP Tour και να ανταποκριθεί στο σερί του 2022 στο Masters 1000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει χάσει ακόμη σετ αυτή την εβδομάδα την ώρα που κυνηγά τον δεύτερο τίτλο του στη σεζόν.

«Λειτουργεί καλά. Νιώθω ότι μπορώ να ανακατεύω το παιχνίδι», είπε ο Τσιτσιπάς, όταν ρωτήθηκε για την…ποικιλία που χρησιμοποίησε για να αντιμετωπίσει τη βασική δύναμη του Χατσάνοφ.

«Είναι ωραίο να έχεις τόση ποικιλία στον τρόπο που μπορείς να παίξεις. Το εκμεταλλεύομαι ως ευκαιρία για να συνεχίσω να αναπτύσσω το παιχνίδι μου και να συνεχίσω να ανυπομονώ για πολλούς ακόμη αγώνες που θα ακολουθήσουν και να εκτιμήσω κάθε στιγμή που έρχεται στο δρόμο μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσιτσιπάς ήταν σταθερός για ένα μεγάλο μέρος μιας νίκης 80 λεπτών, κατά τη διάρκεια της οποίας η μόνη του αποτυχία ήταν όταν ο Χατσάνοφ ανέκτησε ένα μπρέικ από σερβίς στο έκτο γκέιμ του δεύτερου σετ.

«Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Είχα μεγάλη αίσθηση στη μπάλα και το πήγαινα χωρίς κανένα δισταγμό στην προσέγγιση προς το δίχτυ», είπε ο Τσιτσιπάς όταν ρωτήθηκε για το drop του.

«Αυτά είναι ωραία σουτ για να τα αισθάνεσαι στις χορδές της ρακέτα. Δεν έχω συνηθίσει να στήνω ένα “match point” με αυτόν τον τρόπο, αλλά ένιωσα καλά».

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στη Γαλλία θα είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος νωρίτερα κατέρριψε με 6-1, 4-6, 6-4 τον Ούμπερ Χούρκατς.

Ο Τσιτσιπάς έχει προβάδισμα 6-1 έναντι του Βούλγαρου, με την πιο πρόσφατη συνάντησή τους μια νίκη σε τρία σετ για τον Έλληνα στο φετινό United Cup.



Source link