Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Ο σωστός τρόπος στο μισό δρόμο”: παρέλαση για την ένταξη των γυναικών στα μηχανοκίνητα

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ροζ και μπλε κύμα εισέβαλε στην πίστα του Μιζάνο προχθές το μεσημέρι με την παρέλαση που οργάνωσε η ομάδα ΜΤΑ Angeluss, με τίτλο: “Right Way Half Way”.
Πενήντα αναβάτες, 25 γυναίκες και 25 άνδρες, παρέλασαν με τις μηχανές τους για να στείλουν ένα μήνυμα ένταξης.
Η πορεία, αρχικά χωρισμένη κατά φύλο, ξεκίνησε από δύο διαφορετικά σημεία στο Misano Adriatico, το ροζ από τα κεντρικά γραφεία του δήμου, όπου έλαβε χαιρετισμό από τον δήμαρχο Fabrizio Piccioni. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις πύλες του σιρκουί και μπήκαν μαζί, συμβολίζοντας την ένταξη των γυναικών στα μηχανοκίνητα σπορ και γενικότερα στη ζωή.

Ξεκίνημα από το Δημαρχείο του Misano

Στην πίστα οι 50 συμμετέχοντες

Χαρακτηριστικά η Aurora Angelucci που είναι η μοναδική Team Manager ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP δήλωσε σε συνέντευξή της στην Cosmote TV:
“Πιστεύουμε ότι δουλεύουμε για την ενσωμάτωση και ένταξη και νομίζω ότι η πραγματική ενσωμάτωση είναι όταν άνδρες και γυναίκες δουλεύουν μαζί. Νομίζω ότι οι γυναίκες και οι άνδρες δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Έτσι το να έχεις και άνδρες και γυναίκες είναι ένα συν σε μια ομάδα. Και νομίζω ότι η ομάδα μας κάνει ήδη μια καλή δουλειά, έτσι το αποδεικνύουμε αυτό στην πίστα”, είπε με τα αποτελέσματα της ομάδας της να δείχνουν ότι αυτό είναι αλήθεια.
“Υπάρχουν γυναίκες που είναι έτοιμες να σταθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον τεχνικό τομέα στο άμεσο μέλλον και ξεκινήσαμε με αυτό. Γιαυτό η MTA Angeluss έχει πολλές γυναίκες στο τεχνικό τμήμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχουμε στην τηλεμετρία, έχουμε δύο μηχανικούς γυναίκες, είμαστε οι μόνοι στο Πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες που έχουμε δύο γυναίκες μηχανικούς και εγώ παίρνω το ρόλο της Team Manager”, συμπλήρωσε η νεαρή γυναίκα που έφτασε με στόχους και όραμα στο MotoGP.

Η Aurora Angelucci μιλά στον Δημήτρη Διατσίδη για την Cosmote TV

“Ο στόχος μου είναι να φτάσουμε να έχουμε γυναίκα οδηγό στο MotoGP, κάτι που θα γίνεται για πρώτη φορά, γιατί είναι κάτι που δεν έχει γίνει από γυναίκα, έτσι θα είναι η πρώτη φορά. Και από την άλλη πλευρά ο τελευταίος στόχος είναι να έχει γίνει νορμάλ το να έχεις γυναίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε όλες τις ομάδες και όλες τις κατηγορίες”, δήλωσε αφοπλιστικά σίγουρη ότι θα το πετύχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link