Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον Βασίλη Σπανούλη να εκδηλώσει τα συναισθήματά του’


Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να αποσύρει τη φανέλα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και ο team manager της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ για την αυριανή (17/9) εκδήλωση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να τιμάται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε μία λαμπερή εκδήλωση (17/9, 20:00 Novasports 4) και ο team manager της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ, όπου μίλησε για το αυριανό event και το φιλικό με την Αρμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη “legend night” του Βασίλη Σπανούλη, το φιλικό με την Αρμάνι (17/09): Το ΣΕΦ ήδη έχει ξεκινήσει και φοράει τα γιορτινά του. Τώρα είναι αρκετά συνεργεία στην αρένα που στήνουν το γήπεδο. Θα γίνουν διάφορα πράγματα για τον Βασίλη, χρειαζόμαστε έξτρα φώτα, έξτρα ήχο, χρειαζόμαστε διάφορα πράγματα που έχουμε ετοιμάσει για την εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 21:00.

Θα περιμένουμε αρκετούς και υψηλούς καλεσμένους, θα περιμένουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον ελληνικό αθλητισμό και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να έχει το αποτέλεσμα που έχουμε σχεδιάσει και ονειρευτεί. Υπάρχουν πολλά παράπονα ότι το ματς πέφτει πάνω στο ποδοσφαιρικό ματς με την ΑΕΚ, αλλά εμείς έχουμε προγραμματίσει τη γιορτή εδώ και 2.5 μήνες, είχαμε στείλει τη σχετική ενημέρωση και στη Σούπερ Λιγκ και σε όλες τις ομάδες για να μην έχουμε ταύτιση την ίδια μέρα με άλλον αγώνα.

Είχαμε βάλει τη μέρα διεξαγωγής της γιορτής 20:30, την πήγαμε μισή ώρα νωρίτερα προκειμένου να μην πέσει τουλάχιστον η γιορτή πάνω στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ απλό, αλλά παράλληλα και εντυπωσιακό, όπως έπαιζε απλά ο Βασίλης, αλλά ήταν εντυπωσιακός”.

Για την προσέλευση του κόσμου στο φιλικό: Νομίζω θα είναι γεμάτο το ΣΕΦ, έχουν μείνει περίπου 1000 εισιτήρια διαφόρων τιμών και αρκετά φθηνών. Όλοι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Βασίλη. Δυστυχώς, οι καλές θέσεις στο ΣΕΦ, αν και αυξήθηκαν αρκετά, παραμένουν λίγες.

Μην ξεχνάμε ότι έχει αυξηθεί και η χωρητικότητα του γηπέδου γύρω στις 600 θέσεις, άρα είναι περισσότερος κόσμος σε σχέση με αυτά που είχε συνηθίσει να παίζει ο Σπανούλης τα προηγούμενα χρόνια”.

Για τη βράβευση και παλαίμαχων παικτών: Θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε όλους τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού. Και οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού θα είναι στο ΣΕΦ, που κατά τη διάρκεια του φιλικού θα τιμήσουν και αυτοί τον Βασίλη.

Θα είναι και αυτή μια εξίσου δυνατή στιγμή εκτός απ’ την απόσυρση της φανέλας, το ότι 15-20 παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι μαζί στο παρκέ. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον Βασίλη να εκδηλώσει τα συναισθήματα του”.



Source link