Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Σερζ Ιμπάκα επιστρέφει στην Ευρώπη για την Μπάγερν Μονάχου

Μία σπουδαία μεταγραφή φέρεται να έχει ολοκληρώσει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία σύμφωνα με «τιτίβισμα» Ισπανού δημοσιογράφου απέσπασε την υπογραφή του Σερζ Ιμπάκα σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, υποχρεώνοντας τον 34χρονο να εγκαταλείψει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και ανταλλάχθηκε στους Ιντιάνα Πέισερς σε ένα trade μεταξύ τριών ομάδων πριν από την προθεσμία της 9ης Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η Ιντιάνα τον παραχώρησε μετά από τρεις ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού υπέγραψε ένα minimum συμβόλαιο βετεράνων με τα «Ελάφια» το περασμένο καλοκαίρι, είχε μέσο όρο 4,1 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 16 αγώνες.

Ο Ιμπάκα έχει μέσο όρο καριέρας στο ΝΒΑ 12 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,9 μπλοκ σε 919 αγώνες (697 βασικός).

Στα 14 χρόνια παρουσίας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου έχει επίσης αγωνιστεί σε Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ορλάντο Μάτζικ, Τορόντο Ράπτορς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία φορά που είχε ιδρώσει ευρωπαϊκή φανέλα ο Ιμπάκα ήταν το 2011, όταν κατά τη διάρκεια του lock out του ΝΒΑ είχε υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο. Πλέον οι δύο άνδρες αναμένεται να συνεργαστούν και πάλι, αυτή τη φορά στη Μπάγερν Μονάχου.



Source link