Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Ο Πογκμπά δεν ήθελε να παραβιάσει τους κανονισμούς»

Ο Γάλλος διεθνής μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, αποκλείστηκε προσωρινά, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, όπως ανακοινώθηκε χθες από την Εθνική Επιτροπή Αντιντόπινγκ της Ιταλίας (NADO Italia).

Ο έλεγχος, που πραγματοποιήθηκε μετά την εκτός έδρας νίκη της «Γιούβε» με 3-0 επί της Ουντινέζε στη Serie A (20/08), ανίχνευσε την ουσία τεστοστερόνη, μια ορμόνη που αυξάνει την αντοχή των αθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα, δεν θέλησε να δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα: «Περιμένουμε την ανάλυση του δεύτερου δείγματος και προς το παρόν δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Εκείνο όμως που πρέπει να πω είναι πως ο Πολ δεν ήθελε σίγουρα να παραβιάσει τους κανονισμούς. Δεν είχε τέτοια πρόθεση.»

Ο κάτοχος του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 με την εθνική Γαλλίας έπαιξε ελάχιστα την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμών στο γόνατο και τους οπίσθιους μηριαίους, καθώς και μιας χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο που δεν του επέτρεψε να ενισχύσει τους «τρικολόρ» στο τελευταίο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει σε αγώνα των «μπιανκονέρι» στην τρέχουσα περίοδο, αλλά έχει μπει δύο φορές ως αλλαγή, με την τελευταία στη νίκη με 2-0 επί της Έμπολι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link