Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο πατέρας του βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού του γιου του με την Πάουλα Μπαντόσα


Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον γιο του, Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τον διπλό του ρόλο ως πατέρας – προπονητής.

«Είναι ευλογία να είσαι πατέρας και προπονητής γιατί είσαι με τα παιδιά σου και μπορείς και συνδυάζεις και τα δύο», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Για την στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στο γήπεδο κατά της μητέρας του, όσο εκείνη του μιλούσε από τις κερκίδες: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι άσχημο, απλά η μητέρα του ίσως ήταν πιεσμένη από τον αγώνα και κάποια πράγματα βγήκαν λίγο πιο υπερβολικά. Εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος ίσως ήθελε από την πλευρά να ήθελε να συγκεντρωθεί», απάντησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Για τα σχόλια που προκαλούν συχνά οι αναρτήσεις του γιου του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είπε: «Ίσως να μην γνωρίζει κάποιες φορές πώς λειτουργούν κάποια πράγματα της καθημερινότητας. Είναι αυθόρμητος χαρακτήρας».

Τέλος, σχολίασε την σχέση του γιου του με την Πάoυλα Μπαντόσα:  «Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, ζουν κάτι μοναδικό και οι δύο γιατί σε αυτό το άθλημα που έχουν επιλέξει, έχουν κάνει και οι δύο πάρα πολλές θυσίες. Έχουν συγχρονιστεί και οι δύο, έχουν ανακαλύψει ο ένας τον άλλο».

Μετά την προβολή της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως οι δηλώσεις αυτές από τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά έγιναν πριν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον γνωστό τενίστα να χωρίζει από την σύντροφό του. 

 



Source link