Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο πατέρας Σάινθ ασκεί κριτική στη Ferrari


 

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, ήταν αρκετά επικριτικός απέναντι στην Ferrari, για την επιλογή της να αφήσει τον Σαρλ Λεκλέρκ να μονομαχήσει με τον γιο του στο Gand Prix της Ιταλίας.

Οι δύο οδηγοί της FerrariΚάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρκ, έκοψαν την ανάσα στους τιφόζι –και όχι μόνο- στους έξι τελευταίους γύρους με μία συναρπαστική μονομαχία.

Από τη ραδιοεπικοινωνία δεν υπήρξε καμία εντολή της Scuderia  προς τον Λεκλέρκ να μην επιτεθεί στον ομόσταβλό του, ενώ νωρίτερα φέτος στον Καναδά και την Αυστρία είχε δώσει την εντολή στο Σάινθ να μην κάνει κίνηση προς τον όμολογό του.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε ίσως την ενόχληση του πρωταθλητή WRC και Dakar RallyΚάρλος Σάινθ, ο οποίος δήλωσε πως, «Ειλικρινά, το βρίσκω διασκεδαστικό ότι ορισμένες φορές επιτρέπουν συγκεκριμένα πράγματα και άλλες φορές όχι”, είπε ο πατέρας Κάρλος Σάινθ μετά το τέλος του αγώνα της Μόντσα. “Ο γιος μου πρέπει να ρωτήσει την ομάδα γιατί ορισμένες φορές επιτρέπεται να αγωνιστούν μεταξύ τους και άλλες φορές όχι. Από σήμερα θα θυμάμαι μόνο την τρίτη θέση. Τώρα που τελείωσε, χαίρομαι που δεν υπήρξε εντολή. Έτσι το αξίζει ακόμα περισσότερο».

Ωστόσο, ο 29χρονος Κάρλος, δεν ήταν το ίδιο επικριτικός για την ομάδα του, μιλώντας για το θέμα στη συνέντευξη τύπου της Μόντσα.

«Θα καταλάβαινα και τις δύο αποφάσεις. Αν είχαν δώσει την εντολή, θα το είχα καταλάβει. Αν ήμουν στη θέση του Σαρλ, που θα έπρεπε να δώσω τη μάχη για το βάθρο, προφανώς δεν θα μου άρεσε η εντολή. Οπότε, εξαρτάται εντελώς από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Δεν θέλω να πω ψέματα, από τη δική μου θέση θα την ήθελα, αλλά από τη θέση του Σαρλ όχι. Νομίζω πως ήταν μια οριακή απόφαση, αλλά ήταν μια σπουδαία μάχη μεταξύ δύο ομολόγων. Πολύ σκληρή, αντιπροσωπευτική της F1, από αυτές που θέλετε να βλέπετε. Κι εγώ την απόλαυσα», δήλωσε ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ.//ΦΚ.



Source link