Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Η είσοδος των δύο παικτών και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που για ακόμα ένα βράδυ επέλεξε το Survivor All Star.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει! Ένας αγώνας που θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων.

Η ομάδα των Μαχητών εκεί που θεωρούσαν ότι έχουν πάρει τα πάνω τους μιας και κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, η γκίνια επέστρεψε.

Δυστυχώς αυτή τη φορά θα κληθούν να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη και αυτό θα τους φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.

 Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.



Source link