Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο παλαίμαχος NBAερ Τζέισον Τέρι κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε 25.000 δολάρια για αγορά ρολογιού




NBA



Ο Τζέισον Τέρι
Ο Τζέισον Τέρι
Ⓒ 2018 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Μπλεξίματα για τον Τζέισον Τέρι, αφού γνωστός κοσμηματοπώλης τον κατηγορεί ότι δεν πλήρωσε 25.000 για την αγορά ενός ρολογιού.

Ο Τζέισον Τέρι απασχολεί τα αμερικανικά ΜΜΕ για άσχημο λόγο. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι έκλεψε ένα ρολόι, αφού φέρεται να μην τήρησε μία συμφωνία που είχε κάνει με γνωστό κοσμηματοπώλη να καταβάλλει 25.000 δολάρια για την αγορά του αντικειμένου.

Με βάση το κατηγορητήριο, ο παλαίμαχος NBAερ και νυν προπονητής αρχικά νοίκιασε το συγκεκριμένο ρολόι για μία έξοδό του στο Λας Βέγκας κατά την διάρκεια του Summer League. Ακολούθως ζήτησε να το αγοράσει. Παρά το γεγονός όμως ότι ανέφερε ότι θα μετέφερε τα χρήματα στον λογαριασμό του γνωστού κοσμηματοπώλη μέχρι τις 13 Ιουλίου 2023, εντούτοις αυτό δεν έγινε ποτέ, με τον Τέρι έκτοτε να μην απαντάει σε τηλέφωνα και μηνύματα.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε, ο γνωστός κοσμηματοπώλης – που μεταξύ άλλων έχει προμηθεύσει με κοσμήματά του άτομα όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Φλόιντ Μέιγουέδερ και ο Τομ Μπρέιντι – έδωσε 30 ημέρες προθεσμία στον πρωταθλητή του NBA το 2011 με τους Μάβερικς, πριν τελικά αποφασίσει να του κάνει μήνυση.



Source link