Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Παλίνια επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ, αλλά οι Βαυαροί παραμένουν στο κάδρο




ΜΠΑΓΕΡΝ



Ο Ζοάο Παλίνια στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπρέντφορντ
Ο Ζοάο Παλίνια στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπρέντφορντ
2023 AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Παλίνια έως το 2028, όμως η Μπάγερν, στην οποία είχε φτάσει κοντά πριν από λίγες μέρες, παραμένει στο κάδρο.

Την τελευταία μέρα του Αυγούστου ο Ζοάο Παλίνια ήταν μια ανάσα από το να υπογράψει στην Μπάγερν. Ωστόσο η Φούλαμ δεν άνοιξε το πράσινο φως για την παραχώρησή του και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ήταν έτοιμες μέχρι και οι φανέλες της παρουσίασης.

Ο 28χρονος Πορτογάλος αμυντικός μέσος τελικά την Πέμπτη (14/9) υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα της Premier League έως το καλοκαίρι του 2028. Οι αποδοχές του είναι αυξημένες, ενώ τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως στη συμφωνία δεν τοποθετήθηκε ρήτρα αγοράς.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν δεν έχει φύγει από το κάδρο. Σύμφωνα με tweet του, ο Παλίνια ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον του, καθώς ενδεχόμενη μεταγραφή του στους Βαυαρούς δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως όλα εξαρτώνται από τον Τούχελ και τους διοικούντες την Μπάγερν. Πάντως, ο Γερμανός προπονητής θεωρεί πως το ρόστερ του χρειάζεται αμυντικό χαφ. Από την πλευρά του ο Παλίνια δήλωσε πως είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του, όμως ο Πλέτενμπεργκ τονίζει πως ο Πορτογάλος είναι ανοιχτός για ένα μεγάλο βήμα.



Source link