Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Πέδρο έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις


 

Παρ’ ότι για περισσότερα από 90 λεπτά στην Τούμπα διαφαινόταν πως ο Πανσερραϊκός θα πάρει την πρώτη του φετινή νίκη, ο Παναιτωλικός βρήκε γκολ στο φινάλε και απέδρασε με μία σημαντική ισοπαλία (1-1).

Ένα τέρμα του Ζοάο Πέδρο στις καθυστερήσεις χάρισε… πλατιά χαμόγελα στους Αγρινιώτες. Παρά το γεγονός πως για περισσότερη από μία ώρα… κυνηγούσαν στο σκορ, εν τέλει κατάφεραν να πάρουν τον δεύτερο βαθμό τους για φέτος, κάτι που ισχύει και για τους Σερραίους.

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά είχαν καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες. Καλύτερη εξ αυτών ήταν το δυνατό σουτ του Ντίαζ στο 11′, που απέκρουσε ο Χοβάν. Στο 30′, οι… γηπεδούχοι έβγαλαν στο χορτάρι μία πολύ ωραία φάση, με τον Άλεξιτς να δίνει στον Μούργο και τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία. Στο 35′ ο Ουεντραόγκο απείλησε με ένα μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε οριακά άουτ.

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να είναι πιο απειλητικός. Ο Χοβάν αναγκάστηκε να προβεί σε μία σπουδαία επέμβαση στο 52′, μετά από σουτ του Ντίαζ. Στο 57′ τα “λιοντάρια”… άγγιξαν το 2-0, αλλά η κεφαλιά που έπιασε ο Άλεξιτς όντας αμαρκάριστος πέρασε άουτ. Στο 64ο λεπτό, η άμυνα του Πανσερραϊκού έκανε τραγικό λάθος, βγάζοντας τον Καρέλη φάτσα με την εστία, αλλά το τελείωμα του Έλληνα επιθετικού πέρασε περίπου 15 μέτρα μακριά από την εστία. Στο 90’+1′ ήρθε η… ψυχρολουσία στην Τούμπα, μιας και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με δύσκολη κεφαλιά του Πέδρο, έπειτα από σέντρα του Σίλβα. Οι Αγρινιώτες μάλιστα επιχείρησαν να… κλέψουν το τρίποντο, χωρίς επιτυχία.

ΓΚΟΛ: 30′ Μούργος – 90’+1′ Πέδρο

Κίτρινες: 32′ Στάικος, 45′ Μούργος, 80′ Ντανκερλούι – 22′ Μπαλντασάρα
Κόκκινη:
Δοκάρι:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Χάγιεκ, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Μασκανάκης (55′ Ντανκερλούι), Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάϊκος (90’+3′ Θυμιάνης), Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Τόμας (55′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (72′ Γούλερι).

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας, Ντουάρτε, Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Σίλβα, Τσιγγάρας (76′ Ντουάρτε), Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Περές, Ντίαζ (76′ Χουάνπι), Καρέλης (90’+3′ Βοίλης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Super League:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

20:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
20:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία
20:00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
21:30 Βόλος – ΑΕΚ
21:45 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Δείτε τη βαθμολογία της Super League εδώ.//Α.



Source link