Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Νόρις συζητά την προοπτική να συνεργαστεί με τον Φερστάπεν στο μέλλον


 

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο 23χρονος Βρετανός πιλότος της McLaren, ο οποίος δήλωσε πως θα ήταν ανοιχτός σε μία πιθανή συνεργασία στο μέλλον με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Συμπαίκτης του Μαξ Φερστάπεν στη F1 παραδέχτηκε ότι ενδιαφέρεται να γίνει ο Λάντο Νόρις, εφόσον θα ήθελε να μάθει πως είναι να συγκρίνεται άμεσα με «έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών».

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δεσμευτεί στη Red Bull με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο έως το 2028, ενώ το συμβόλαιο του Νόρις με τη McLaren λήγει το 2025.

Όταν ο 23χρονος Βρετανός ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο πλάι του Μαξ Φερστάπεν τα επόμενα χρόνια, σε όποια ομάδα κι αν είναι αυτό, είπε: «Είναι σίγουρα κάτι στο οποίο θα ήμουν ανοιχτός στο μέλλον. Νομίζω ότι μπορώ με χαρά να πω ότι ο Max είναι ίσως ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία της F1».

Ο Φερστάπεν έχει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και 47 νίκες στη F1 μέχρι σήμερα, ενώ ο Νόρις έχει οκτώ τερματισμούς στο βάθρο, ωστόσο πλησίασε αγωνιωδώς σε μια παρθενική νίκη κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2021.//ΦΚ



Source link