Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Ντουγκαρί δεν βλέπει την ώρα να φύγει ο Εμπαπέ


 

Ο 51χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1998 με τους “τρικολόρ” κουράστηκε να βλέπει τον 25χρονο συμπατριώτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν και το δείχνει με την κάθε ευκαιρία.

Όπως είναι γνωστό, ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι ελεύθερος να συζητήσει με άλλες ομάδες για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Κριστόφ Ντουγκαρί δεν διστάζει να εμφανίσει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με το σίριαλ, στο οποίο έχει εξελιχθεί η υπόθεση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε με τον έτερο Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2018, δηλώνοντας μάλιστα ότι ελπίζει στο τέλος αυτής της ιστορίας ο Εμπαπέ να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους.

«Έχω την εντύπωση ότι κάθε έξι μήνες η κατάσταση είναι: Μένει ή φεύγει. Αυτό με ενοχλεί και με έχει κουράσει. Θέλω ο Εμπαπέ να ξεκινήσει να σκέφτεται συλλογικά και να σταματήσει να τον ενδιαφέρει η καθαρά προσωπική του επίδοση. Βαρέθηκα να ακούω φλυαρίες για το μέλλον της ομάδας κάθε έξι μήνες. Δεν με ενδιαφέρει πια», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “RMC” ο Ντουγκαρί.

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε: «Ελπίζω να φύγει, με όλη μου την καρδιά. Νομίζω ότι είναι στάσιμος. Διαπιστώνω ότι στις μονομαχίες του είναι όλο και πιο προβλέψιμος, του λείπει δύναμη και χαρακτήρας στον αγώνα. Διαπιστώνω ότι εξαφανίζεται πολύ συχνά από ορισμένες κρίσιμες φάσεις.. Με τη στάση του και με τα χέρια σηκωμένα σε αρκετές από αυτές, δεν δείχνει και την καλύτερη δυνατή εικόνα τόσο προς τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, όσο και προς όλους εμάς που τον παρακολουθούμε».//ΠΜ



Source link