Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Ντισασί στη θέση του Κονατέ για το ματς με την Ελλάδα




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ο Αξέλ Ντισασί
Ο Αξέλ Ντισασί
@ 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Αξέλ Ντισασί θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ιμπραχίμα Κονατέ και θα είναι στη διάθεση του Ντεσάμπ για το ματς με την Εθνική μας και το Γιβραλτάρ.

Μια αλλαγή στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω προβλήματος τραυματισμού και στη θέση του κλήθηκε ο Αξέλ Ντισασί της Τσέλσι.

Στο πρώτο παιχνίδι η Γαλλία υποδέχεται το Γιβραλτάρ στο “Σταντ ντε Φρενς” το Σάββατο 18/11, ενώ θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου την Ελλάδα στην OPAP Arena, την Τρίτη 21/11.

Η αποστολή της Γαλλίας μετά την αλλαγή

  • Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν), Μπρις Σαμπά (Λανς)
  • Αμυντικοί: Τζόναθαν Κλος (Μαρσέιγ), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Λικά Ερναντέζ (Παρί), Αξέλ Ντισασί (Τσέλσι), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Ζαν-Κλερ Τοντιμπό (Νις),
  • Μέσοι: Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεάλ), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Μπουμπακάρ Καμαρά (Άστον Βίλα), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ζαϊρέ Εμερί (Παρί).
  • Επιθετικοί: Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Κινγκσλέ Κομάν (Μπάγερν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Μαρκούς Τουράμ (Γκλάντμπαχ), Ραντάλ Κολό Μουανί (Άιντραχτ), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί).



Source link