Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Ματιέ Κασοβίτς ευχαριστεί τους φίλους του από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Τρεις ημέρες μετά το ατύχημα με τη μοτοσικλέτα, ο Γάλλος ηθοποιός Ματιέ Κασοβίτς, έδωσε για πρώτη φορά σήμερα νέα για την υγεία του, ευχαριστώντας όλους όσοι του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, γυμνός από τη μέση και πάνω, ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram: «Ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα ότι είχα τόσους φίλους, είναι ευχάριστο», λέει εξηγώντας ότι «έπεσε με τη μηχανή από μαλ….».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έσπασα τον μηρό και το αστράγαλό μου. Είμαι σε αποκατάσταση».

Ο Ματιέ Κασοβίτς τραυματίσθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια προχωρημένου μαθήματος δεξιοτεχνίας στην οδήγηση μοτοσικλέτας στην πίστα του Λινά-Μοντλερί, κοντά στο Παρίσι.

Ο Γάλλος ηθοποιός έκανε παταγώδη είσοδο στον κόσμο του σινεμά του 1995 με την ασπρόμαυρη ταινία «La Haine» (Το Μίσος), που σκηνοθέτησε ο ίδιος, με θέμα τις γαλλικές υποβαθμισμένες συνοικίες και την αστυνομική βία, ταινία στην οποία αναδείχθηκε και ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως ηθοποιός, ο Ματιέ Κασοβίτς -Κασό για τους κοντινούς- έχει γυρίσει δεκάδες ταινίες Un héros très discret (Ένας πολύ διακριτικός ήρωας), του Ζακ Οντιάρ, Amen (Αμήν), του Κώστα Γαβρά κλπ. Έπαιξε επίσης στην ταινία «Amélie» και έκανε μία χολιγουντιανή απόπειρα με την ταινία «Gothika» στη δεκαετία του 2000.

Δείτε το βίντεο:

 



Source link