Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Λίαμ Λόσον αποσκοπεί στην απόκτηση μίας θέσης για το 2024


 

Ο Νεοζηλανδός οδηγός φαίνεται να… ερωτεύτηκε τη Formula 1, καθώς μετά από δύο Grand Prix με την AlphaTauri επικεντρώνεται στο να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία αυτή ώστε να εξασφαλίσει μία θέση για τη σεζόν του 2024.

Ο Λόσον επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Ρικιάρντο μετά από τραυματισμό που υπέστη ο Αυστραλός οδηγός κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Ολλανδία.

Με την επιστροφή του Ριακιάρντο να βρίσκεται στον αέρα καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία επιστροφής του στο grid, ο Λόσον θα κάνει μία τρίτη εμφάνιση με την ΑΤ04 στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Με την AlphaTauri να είναι η μοναδική ομάδα στο grid που δεν έχει ανακοινώσει κανέναν από τους οδηγούς της για το 2024, ο Λόσον προσπαθεί όπως δήλωσε να μετατρέψει την προσωρινή του θέση σε μόνιμη.

«Είναι προφανώς πολύ σπάνιο να σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις στη F1 και εγώ την έχω τώρα, έτσι απλά την εκμεταλλεύομαι στο έπακρο», δήλωσε ο Νεοζηλανδός οδηγός.

Μετά την ανανέωση του Ζου με την Alfa Romeo, οι θέσεις της AlphaTauri είναι δύο από τις μόλις τρεις θέσεις που δεν έχουν ακόμη σταθεροποιηθεί για το επόμενο έτος, με την απόφαση της Williams, για την παραμονή ή όχι του Λόγκαν Σάρτζεντ, να αναμένεται.//ΦΚ.





Source link