Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Κορμπεράν αποβλήθηκε μόλις στο 5′ στο Γουέστ Μπρομ




ΑΓΓΛΙΑ



Ο Κορμπεράν αποβλήθηκε μόλις στο 5' στο Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον, επειδή κλώτσησε την μπάλα

PRINT SCREEN

Η αναμέτρηση στο “Χόθορνς” μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Σαουθάμπτον ήταν εφιαλτική για τον Κάρλος Κορμπεράν, με τον Ισπανό να αποβάλλεται από τον πάγκο των γηπεδούχων μόλις στο 5ο λεπτό και να βλέπει κατόπιν την ομάδα του να χάνει με 2-0- από τους “αγίους”.

Το “Χόθορνς” φιλοξένησε το βράδυ της Παρασκευής (16/02) μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με την 5ης της βαθμολογίας της Championship, Γουέστ Μπρομ, να αντιμετωπίζει την 2η Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, με το φινάλε να βρίσκει το κοινό των γηπεδούχων να φεύγει με μεγάλη απογοήτευση.

Και αυτό γιατί η ομάδα τους ηττήθηκε με 2-0 από τους “αγίους” από τα γκολ των Φρέιζερ (14′) και Μπρουκς (73′), σε έναν αγώνα που άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για εκείνους.

Αιτία το ότι δεν είχαν την καθοδήγηση του Κάρλος Κορμπεράν από τον πάγκο σε όλο σχεδόν το 90λεπτο, με τον Ισπανό τεχνικό των μπάγκις και άλλοτε του Ολυμπιακού να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή επειδή βγήκε από το χώρο δράσης του και κλώτσησε τη μπάλα νομίζοντας πως είχε διακοπεί το παιχνίδι.



Source link