Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Καμπόκλο δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην Βενέτσια και δεν έχει επικοινωνήσει με την ομάδα




ΙΤΑΛΙΑ



Ο Καμπόκλο δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην Βενέτσια και δεν έχει επικοινωνήσει με την ομάδα

FIBA.BASKETBALL

Ο Μπρούνο Καμπόκλο… αγνοείται για την Βενέτσια, αφού ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ δεν έχει ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ παράλληλα δεν έχει απαντήσει στις προσπάθειες επικοινωνίας των Ιταλών.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο ήταν μία από τις μεγάλες κινήσεις της Βενέτσια στην φετινή μεταγραφική περίοδο. Προς το παρόν ωστόσο… αγνοείται, με την ιταλική ομάδα να προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ θα έφτανε στην Ιταλία την Παρασκευή για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Αυτό όμως δεν συνέβη, με τον Καμπόκλο παράλληλα να έχει καιρό να επικοινωνήσει με την Βενέτσια και να μην έχει απαντήσει στις προσπάθειες των ιθυνόντων της ομάδας να τον βρουν.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο τι θα ακολουθήσει, ωστόσο το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι πρόσφατα ο Βραζιλιάνος άλλαξε εκπρόσωπο, με την συμφωνία του με την Βενέτσια να την έχει διαπραγματευτεί ο προηγούμενος μάνατζέρ του, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτά τα δύο γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους.



Source link