Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο καιρός σήμερα – Zougla

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα Επτάνησα, σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και σε τμήματα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί την αύξηση των συγκεντρώσεων σκόνης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 24, στην Ήπειρο από 12 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 11 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 25-27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 25-26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με ίδιες εντάσεις.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link