Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Κέβιν Μακάρθι ανακοινώνει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι, ο οποίος παύθηκε από το αξίωμα χθες Τρίτη έπειτα από την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον του από βουλευτή της παράταξής του, επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους πως δεν πρόκειται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

«Αγωνίστηκα για αυτά που πιστεύω», δήλωσε ο κ. Μακάρθι. «Πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω τον αγώνα, αλλά ίσως με διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε ο βαρόνος της αμερικανικής δεξιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποπομπή του «speaker» χθες –εξέλιξη άνευ προηγουμένου στην αμερικανική πολιτική ιστορία– απειλεί να παραλύσει το νομοθετικό έργο, την ώρα που επαπειλείται εκ νέου shutdown, παράλυση του ομοσπονδιακού κράτους, περί τη 17η Νοεμβρίου, εάν δεν εγκριθεί νέος προσωρινός προϋπολογισμός.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θέλει να υπάρξει εκλογή νέου προέδρου του σώματος «γρήγορα». Το πρόσωπο που κατέχει τη θέση αυτή είναι δεύτερο στη σειρά για τη διαδοχή του προέδρου, μετά την αντιπρόεδρο, αν υπάρξει τέτοια ανάγκη.





Source link